בוקר אור לכולם מה נשמע?
1 16אלי New member 2/1/03 #2 גם לך ולכולם...... היום סיימנו מוקדם, המורה חולה. עוד מעט נצא לטייל קצת בקניון. מי מעוניין להצטרף? אני רוצה טרמפ למרכז העיר, אם זה בדרך שלך. המשך יום נפלא וקסום לכולנו!!
גם לך ולכולם...... היום סיימנו מוקדם, המורה חולה. עוד מעט נצא לטייל קצת בקניון. מי מעוניין להצטרף? אני רוצה טרמפ למרכז העיר, אם זה בדרך שלך. המשך יום נפלא וקסום לכולנו!!
ג גחלילית זוהרת New member 2/1/03 #3 אממממ שאלה קשה תלוי איפה שמים ת´אוזן יוצאת למעוף היומי בשמיי הארץ רק טוב!!!
1 16אלי New member 2/1/03 #4 את האוזן שמים במאוורר../images/Emo3.gif ולאחר מכן עפים עם המשוטים, אל המקרר ולאט לאט... יוצאים מהחלון... אל הענף בו את ממוקמת.
את האוזן שמים במאוורר../images/Emo3.gif ולאחר מכן עפים עם המשוטים, אל המקרר ולאט לאט... יוצאים מהחלון... אל הענף בו את ממוקמת.
ג גחלילית זוהרת New member 2/1/03 #5 חחחחח אני מנסה לדמיין את התמונה של האוזן במאוורר ואת המעוף שלאחריו עד העץ רק טוב!!!
1 16אלי New member 3/1/03 #6 מהעץ לקולנוע... והשאלה היא... [URL='http://'] מי קבע שפופקורן זה אוכל של קולנוע? למה לא מוכרים ביסלי או במבה במקום פופקורן????[/URL]
מהעץ לקולנוע... והשאלה היא... [URL='http://'] מי קבע שפופקורן זה אוכל של קולנוע? למה לא מוכרים ביסלי או במבה במקום פופקורן????[/URL]
ג גחלילית זוהרת New member 3/1/03 #7 בטח שמוכרים!!! לאיזה קולנוע הלכת שלא מצאת??? בוודאי שיש ביסלי ובמבה, הם פשוט מוחבאים על המדף העליון. איך היה הסרט? רק טוב!!!
בטח שמוכרים!!! לאיזה קולנוע הלכת שלא מצאת??? בוודאי שיש ביסלי ובמבה, הם פשוט מוחבאים על המדף העליון. איך היה הסרט? רק טוב!!!
D danistar New member 3/1/03 #8 את יודעת משהו גחלילית .. בואי נעשה חשבון : 2 כרטיסים = 66 - 75 שח ( תלוי אם מזמינים מראש ) פופקורן + שץיה לשניים = 45 שח כלומר לא כולל ביביסיטר יציאה לכולנוע עולה כ 120 שח .. עדיף לקנות את ה DVD .. בחיי
את יודעת משהו גחלילית .. בואי נעשה חשבון : 2 כרטיסים = 66 - 75 שח ( תלוי אם מזמינים מראש ) פופקורן + שץיה לשניים = 45 שח כלומר לא כולל ביביסיטר יציאה לכולנוע עולה כ 120 שח .. עדיף לקנות את ה DVD .. בחיי
ג גחלילית זוהרת New member 3/1/03 #9 אולי אבל יש משהו בלראות סרט באולם גדול גדול יש שם אווירה אחרת, עם או בלי הבמבה רק טוב!!!
י י ע ל היחידה New member 4/1/03 #10 מי הולך היום לקולנוע נכון להיום.... לכל אחד ואחד..... במדינה. יש מערכת קולנוע..
1 16אלי New member 5/1/03 #11 לי אין מערכת, וגם לא מערכת קולנוע. שבוע טוב עולם מה שלום כולם? חן נסיעה טובה שבוע טוב לכולם ויום נהדר
לי אין מערכת, וגם לא מערכת קולנוע. שבוע טוב עולם מה שלום כולם? חן נסיעה טובה שבוע טוב לכולם ויום נהדר
ג גחלילית זוהרת New member 5/1/03 #12 אלינקההההה איך בבית הספר? מה שלום כל המורות?? כולן בריאות?? רק טוב!!!