בוקר אור לכולם

turrican

New member
אאהה.. נכון! עזבי אני סתם שטותניק

אני סתם חסר ביטחון ושטותניק.. באמת רשמת את זה ולא שמתי לב.שכחתי שאני המנהל -חהחהחה איך אני לא מתבייש?? את מתוקה כתמיד.. סליחה. מה עם החייברה בקומה ראשונה אצלכם? ישנים במלון בינתיים?
ואיפה אלפא??

tofit

New member
השומרת אלפא אנוכי??

האמת, אין לי מושג איפה הוא, אולי הוא תשוש מהמשחק אתמול ולא הבנתי את הקטע עם הקומה הראשונה והמלון.. מי ישן במלון?

turrican

New member
תשוש מהמשחק..חהחה יכול להיות

אממ..אמרת שפינו את הקומה הראשונה אצלכם אז חשבתי שהם לנים כמה לילות בבית מלון..אבל עזבי זה סתם השערה מצחיקה, כי הם יכולים לישון אצל קרובים או משהו..למי יש כסף לבית מלון בימינו..בקושי יש לי כסף לפאלפל

turrican

New member
רצו לישון אצלי..

אבל אמרתי להם שהם לא הולכים לישון עוד שהם לא שומעים את כל הדיסקים של דוראן דוראן ועד שהם מדקלמים לי בע"פ את השיר Tel Aviv . הם אמרו לי W.T.F ??? אמרתי לי אין דוראן אין לישון..חהחה..חשבו שיעבדו על טוריקאן.

tofit

New member
ואני?

אני יכולה לבוא לישון אצלך עם כל הדיסקים של דוראן?? וחוץ מזה, חשבתי שאסור לקלל כאן

turrican

New member
אסור לקלל..ברור מה..

לגבי השאלה :ברור. רק אם תצליחי לשיר את השיר Tel aviv בלי לזייף.. אח..אני מתחיל להתמחזר כמו אלפא.. אז נהנית אתמול מהתמונות שלי?

tofit

New member
די לא לצחוק עלי

ובטח שנהניתי מהתמונות אחלה של תמונות העלת כאן יישר כח

turrican

New member
שיט אני מתנתק בינתיים

אנחנו עוברים כיתה בלי אינטרנט.. can´t believe it!!! נדבר אחורי זה חמודה.. שיהיה לך יום נעים..מקווה להכנס לכאן בהזדמנות הראשונה שאוכל. בינתיים אני ממנה אותך לקפטיין .

tofit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאלכס, לא ענית לי

tofit

New member
סליחה, עכשיו אני לא בטוחה עם

הדיליי אצלי או אצלך

eilan men

New member
בוקר מצויין

לא גם לי חם אז אני אצנן אותכם בשיר ענק של foreigner cold as ice

sysQo

New member
אפשר לצנן באמצעות שיר טוב

Depeche Mode - ice machine שזה גם השם ה-2 שלי

turrican

New member
../images/Emo182.gifהיי אילן מן

מה המצב חבר? טוב לראות אותך על הבוקר.. אפרופו השיר She as Cold as ice של הפורינר , קראת את הביוגרפיה שלהם באתר שלנו?

eilan men

New member
לא אבל?

לא לא קראתי אולם חיפשתי ולא מצאתי אז אני אשמח לקרא אים רק אני אדע אפה זה נמצא תודה אילן

turrican

New member
זה נמצא באתר של הפורום

למעלה יש קישור לאתר הבית של הפורום . באתר כנס לחלק של הביוגרפיות.

למעלה