בוקר אור לכולם

tofit

New member
בוקר אור לכולם

מה שלומכם היום?? תגידו, רק לי נדמה שהולך ונהיה יותר חם כל הזמן?

sysQo

New member
אנחנו הופכים להיות אוסטרליה

קיץ בחורף וקיץ בקיץ. עקב המיתון החורף פוסח עלינו השנה, להתראות בשנה הבאה.

tofit

New member
בוקר אור לך

וברוך הבא לפורום המופרע שלנו....
מה יש לך לספר לנו על עצמך ועל המוזיקה שאתה אוהב??

sysQo

New member
מה יש לי לספר לכם?

המממממ אייטיז בדם. מעריץ חולה של אלקטרוני בכלל ושל הלהקה הטובה בעולם Depeche Mode בפרט. ולאחרונה אני מתחיל לגלות את הפוטנציאל הגלום מאחורי הפורומים של תפוז. עד היום כתבתי בפורום DVD שחבר שלי מנהל אותו. וזהו.

turrican

New member
ל- sysQo

משהו שאתה עדיין לא יודע ושאר החברים יודעים.. אני גולש משיעור עכשיו , ויש לי לפעמים Delay בהודעה אז לכן אני רושם את ההודעה לפעמים לפני שאני רואה את שלך,כפי שקרה הפעם. כמובן שאילו הייתי רואה את ההודעה שלך , לא הייתה טועה אבל אני שוב מתנצל. ו.. מה לך ולחפי? איזו מוסיקה אתה אוהב חוץ מדפש מוד הגדולים?

sysQo

New member
ברמת העקרון אני אוהב ה-כ-ל

ואני אומר הכל זה אומר ה-כ-ל: החל מאלקטרוני ואייטיז דרך מטאל ולפעמים אפילו חוטא במוזיקה קלאסית. יש טאבו אחד שאני לא דורך בו: מוזיקה מזרחית (כבדה, אני לא מחשיב את זוהר כמזרחית). לי ולחפי אני מעדיף שהיא תספר אם תרצה
(זה לא מה שאתם חושבים או לא חושבים). הלהקה ה-2 האהובה עלי הם Rammstein ובקרוב אני מתכוון להיות בהופעה שלהם, עדיפות לגרמניה.

turrican

New member
סבבי..איזה יופי!

קודם כל אני תמיד שמח שיש חברים חדשים בפורום ואני מקווה שתהיה קבוע כי בזמן האחרון נעלמים לנו כל מיני חברים יקרים.. בוא נתחיל באלקטרוניקה (סינטפופ) מלבד דפש מוד , איזה להקות אתה יותר שומע\אוהב : ברונסקי ביט,פט שופ בויז, ניו אורדר, אולטראווקס,ויסאז´, Tears for Fears , קראפטוורק , אירייז´ר , יאזו,גארי ניומן,The The ?? ואיזה אלבומים אתה זוכר במיוחד?

sysQo

New member
כן, כן, כן, כן, כן וכן

אלבומים זכורים לי: האוסף של ברונסקי ביט + קומיונרדס + ג´ימי סמרוויל, THE THE - DUSK, פט שופ בויז - כמעט כולם חוץ מ-bilingual(שהיה פשוט גרוע ומאז הם רק בירידה). ועוד כל מיני שירים בתפזורת של כל הלהקות ו/או זמרים שרשמת. זכחת לציין את אליסון מוייה, VNV NATION, BEBORN BETON ועוד להקות תעשייתיות טובות

turrican

New member
אחלה באחלה ../images/Emo8.gif

האמת שרק לאחרונה נכנסתי לתוך הגרוב של המוסיקה התעשייתית ויש לי עוד מה ללמוד.. ד"א לא שכחתי את אליסון מויה מיאזו ואפילו רשמתי לאחרונה שיר שלה וחדשות עליה שהיא הוציאה דיסק חדש לגמרי לא רע (אוחובסקי נתן לה ביקורת לא רעה וגם זה משהו) . השיר הכי טוב שלה לדעתי זה Love Resourction (סליחה אם לא אייתי את זה הכי נכון..)

sysQo

New member
יש די הרבה להקות תעשייתיות טובות

לפני שנמחק לי ההרד דיסק הייתה לי רשימה של כל מיני להקות + שמות שירים. מאז אני מתנחם בדיסק שהכנתי אבל ללא שמות של להקות :(

turrican

New member
מהתעשיות אני נהנה לשמוע

לאחרונה את Tuxido mon , Coctue Twins , באוהאוס וכאלה. אבל אני משתדל לשמוע עוד. אבל שכחתי בסינטפופ עוד שתי להקות נפלאות לפני שירביצו לי סופט סייל ו- Heaven 17 .

turrican

New member
../images/Emo6.gifהיי Sysqo

ברוכים הבאים לפורום
מה ניש´? את מכירה את Pimpf ?

turrican

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב Tofit

היי Tofit
. מה שלומך ??? מוכנה לשרשורים אינסופיים..
לאלפא,שמש27,טורה , Pimpf ,אלדין וכל שאר החברים..

tofit

New member
מוכנה ומזומנה

אבל היום יש לי יום קצר, אני כאן עד 12 אז קדימה תתחילו לנצל את נוכחותי

turrican

New member
לטופית

אתמול קצת נעלבתי ממך. אלפא ביקש ממך לרשום את שמות החברים , ואת השם שלי לא רשמת.. את עושה צחוק??

tofit

New member
רגע רגע רגע...

סליחה אבל אתה לא חבר כאן אתה ה מ נ ה ל !!!
אפילו כתבתי לו שבשעת המשחק אמתאוחובה נכחו 2 חברים ומנהל!! אז אנא לא להעלב, אני נותנת לך את הכבוד המגיע לך מתוקף תפקידך הבכיר כאןבפורום קפיש?

למעלה