בוקר אור לכולם

יום מחר

New member
בוקר אור לכולם

יום נפלא לכולם שיהיה יום אחלה תותית עניתי לך במסר

zahav2007

New member
בוקר אור גם לך ולכולם!

אתמול עשיתי עם בעלי הליכה בערב,וזו היתה הרגשה נפלאה! אני כל כך רוצה להתמיד בזה,ולא תמיד יוצא לי...כי יש ימים שאני עושה פעמיים דוגסיטר וזה יותר מידי! עופרה,איך היתה ההרצאה אתמול??? ספרי...אל תשאירי אותנו במתח! אתמול דיברתי עם דודתי בצרפת ושאלתי איך עברה ההלוויה של סבי...והיא אמרה שהיתה מאוד שקטה ומכובדת!ואחרי ההלוויה הם אכלו כולם במסעדה,והלכו לטייל ברחובות סטרסבורג. שמחתי שההלוויה היתה ככה... יום נפלא לכולנו זהב

ע ו פ ר ה

New member
בוקר אור לכולם

אני אחרי ולפני. אחרי ההרצאה ולפני שיעור שאני מעבירה בעוד שעה. ההרצאה היתה מוצלחת. היו כעשרה אנשים. קיבלתי פידבקים והערות איך לשפר. מחר יש לי פגישה חשובה עם האיש שמשווק אותי, שגם היה נוכח אתמול. אני כל כך שמחה שבחרתי לנסות קודם על החברים שלי ולא לקפוץ ישר ולבקש על זה כסף. זה משהו ללמוד ממנו. זהב, תודה על העידוד והתמיכה. ואם תרצו, עד שניפגש כבר אהיה מאוד משופשפת ואוכל להרצות לכם על קלפים מספרים. באהבה עופרה

zahav2007

New member
בוקר טוב עופרהל'ה!

שמחה מאוד שהלך טוב,למרות שתיארתי לעצמי שכך יהיה! לגבי ההצעה שלך...נשמע לי אחלה רעיון! אז קדימה לארגן איזה אחה"צ וכולנו נבוא(מי שיוכל כמובן)...בשמחה! אשמח שזה יהיה באיזור ת"א אם אפשר... שיהיה יום נפלא ופורה! באהבה זהב

בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

זהב ההליכות יכולות להיות גם פעם פעמיים בשבוע, זה נחמד. עפרה שמחה לשמוע שעבר בטוב. לאן תותית הבריזה? יאלה יום טוב לכולם.

צהריים טובים לכולם../images/Emo25.gif

היום הזה לא זז לי אתמול בשעה הזו לא הבנתי איך הזמן טס וכבר הגיעה השעה ללכת הביתה
היום הזמן פשוט מזדחל לאיטו...

למעלה