בוקר אור לכולם/ן

qui saura

New member
בוקר אור לכולם/ן

מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר. רציתי פשוט לאחל בוקר אור מתוק ומאושר. נ.ב. שמעתי אתמול דיסק של משה הלל שברשותי שיר בשם "זה קרה" מ1970 שבו יש מילים עבריות ללחן של che sera של חוזה פליסיאנו שהושר על ידי מייק גם. חבל,כתבתי מילים במיוחד ללחן זה וחשבתי שאני הראשון:)אבל לא משנה:)אבל אני חייבל הודות שמייק שר את זה הכי יפה:)

mikebrant78

New member
דודיק, מה שלומך?../images/Emo87.gif

אינך הראשון שכתב לכך מילים בטוח, כידוע לך כבר. יש לשימי תבורי שיר שמושר לפי הלחן של השיר הנ"ל, שנקרא "מה קרה" כמובן. זה הולך כך: "מה קרה מה קרה מה קרה? נסובב את הגלגל בחזרה במקום שהוא יגע, שם נתחיל שוב מחדש בואי ונאהב מהתחלה...". יש לשיר הנ"ל אף גרסא באיטלקית, תוכל למצאה באוסף האיטלקי מס' 2. שנה טובה לך! אלעד(-:

qui saura

New member
היי אלעד

מה שלומך?מקווה שהכל בסדר.קודם כל,ברוך השב:)אממ השיר האיטלקי של חוזה פליאסיאנו כוונתך לא?che sera

mikebrant78

New member
היי דודיק, מה שלומך?../images/Emo42.gif

חוסה פליסיאנו הוא שר בספרדית. את השיר האיטלקי שר RICCHI E POVERI השיר משנת 1971. מייק ברנט שר אותו בצרפתית כבור שנה (1972). לדעתי חוזה פליסיאנו שר את השיר הזה מאוחר יותר. סופשבוע טוב ושנה טובה! אלעד:)

qui saura

New member
אהה לא ידעתי. אולי אני מתבלבל כי ..

פעם קראתי אפיהשהוא שחוזה פליסיאנו שר את השיר בפסטיבל ב1958 וכנראה טעו הכותבים:::)תודה רבה שהארת תשומת לבי

למעלה