שאלה נוספת:חשבתי לעצמי איזה..
שיר שהושר על ידי זמר/ת או להקה כלשהם היה יכול להיות תפור על מייק לו היה שר אותו.(הכוונה היא לשיר שמייק עוד לא שר). כמו כן, איזה שיר של מייק לא היה מתאים לו כל כך(האם היה יכול להיות דבר כזה?......). לדעתי האישית, תפור על מייק השיר "אהבת חיי" של אלון ז'אן כפי שציינתי שיכולתם הווקאלית של מייק ושל אלון דומות במקצת. גם השיר ma vie(חיי) של אלין בארייר היה מתאים למייק אם היה מוסיף את ה""מנעדים הצרפתיים" שלו

(מותר לקרוא לשירתו המיוחדת כך?).גם שנסונים כמו קילימינג'רדו של הזמר פסקאל דאנל,או "קאפרי סה פיני(קאפרי זה נגמר) של הזמר הרב וילארד,אפילו אולדיז כ"when a man loves a woman של פרסי סלדג' או שירים של פול אנקה כput your head on my shoulder,crazy love,puppy loveוכל בלדות האהבות הנכזבות האלה. כמובן שמייק שר שיר אחד שפול אנקה היה שותף לכתיבתו והוא my way שהושר במקור על ידי פרנק סינטרה ובצרפתית נקרא a mi minara(נדמה לי כך כותבים את זה, אבל לא בטוח) וכו'. בקיצור יש המון שירים שחבל שמייק לא ביצע או לא הספיק לבצעם לו התכוון לכך.כל זאת כמובן לצד השירים שמייק ביצע. שיר שלא היה מתאים למייק כל כך לדעתי הוא שירים מזרחיים כבדים כמו שירים של איציק קלה(לדוגמא: את הפכת אותי ללא נורמאלי(אהבה לא נורמאלית)), צדי אור("אבא נשמה"),תמיר גל,ליאור פרחי,אבי פרץ("קשה לי"), פיני חדד("ילדה רעה"," כשאת איתי את לא לבד"),מושיק עפיה וכו'. אילו שירים לדעתכם/ן היו הכי מתאימים למייק???????אשמח לשמוע דעתכם/ן!!! המשך יום נעים ושבוע טוב וחייכני ומאושר