בוקר אור אילנית 12

מלכה90

New member
בוקר אור אילנית 12

אנא מחקי אותי מרשימת התפוצה.לא מעונינת לקבל עידוכונים ממך.תודה ויום נעים

נירהמ1

New member
את צריכה לעשות זאת דרך מערכת המסרים

כשאת מקבלת עדכון במסר ישנה שם אופציה לבטל עדכונים נוספים-עתידיים מהבלוג. אני חושבת שאת יודעת זאת כבר, אבל, בכל זאת, מעדיפה לעשות זאת בפורום על מנת לחשוף שוב ושוב את אילנית לעימות איתך.

השיטה שלך לחשוף גולשים לעימות איתך לא מקובלת עלי. הפורום הזה רודף שלום, כך שאם את רוצה "לגמור חשבונות" עם גולשים מסויימים, בבקשה עשי זאת במקום אחר.

אילנית גולשת ב"חלבי" מזה כמה שנים ומעולם לא התעמתה עם גולשים (ובטח שלא על גבי הפורום). היא תמיד אדיבה ונעימת הליכות, תשובותיה ענייניות, מתכוניה מדוייקים וידידותיים לבשלן ולאופה - אפיתי והכנתי מתכונים שלה ואני מאוד נהנית מהם - ומאות ואולי אלפי גולשים ברחבי העולם נהנים מהם (אם תיכנסי לבלוג שלה תוכלי לראות דגלים מרחבי העולם, זה מעיד על כך שמתכוניה פופולאריים היום, בעידן של "גוגל טרנסלייט" אפשר לתרגם מתכונים גם לסינית).

הקיצר, אם את רוצה לעורר מהומות, לא בבית ספרנו.

מלכה90

New member
בוקר אור -נירה -ניסיתי לפני שפריסמתי את

התגובה שלי בפורום-אך קיבלתי משפט שאני חסומה למסר לאילנית 12 -וכנ" גם מתחת למתכון שקיבלתי -ובלית ברירה-פירסמתי פה,מכיון שאני יודעת שהיא גולשת פה.לא היתה לי כוונה אחרת-האמיני לי.

נירהמ1

New member
או.קיי - אשאיר את ההודעה כדי שאילנית

תראה, ואם תרצי, אכתוב לה מסר שתסיר אותך מהתפוצה.

יום טוב.

מלכה90

New member
תוד רבה-אשמח ובאמת התכוונתי לרשום

במסר ולא בבלוג - חבל שענית לי תשובה כזאת פוגעת,מבלי לברר איתי במסר.יום נעים

נירהמ1

New member
לא הייתה כאן כוונה לפגוע - פשוט הבעתי

את דעתי שלי על הגולשת. חבל שאת לא מכירה אותה. היא אשה נעימת הליכות וחביבה, ולא רוצה לראותה נפגעת. אם את נפגעת בדרך, לא זו הייתה הכוונה. מתנצלת.

אילנית12

New member
מלכה,בקלי קלות

כנסי לבלוג מצד שמאל
הקישי "ביטול" איפוא שכתוב נשארים מעודכנים.
בהצלחה

למעלה