אוקיי אני יזרוק ניתוח קצרצר
והפעם לשם שינוי אני ינסה לעשות ניתוח לא אינטואטיבי - אלא אנליטי. לנסות ולראות אם בכל שנות הוותק שלי כאן קלטתי איזה משהו מכל השטויות שכתבו פה.... ואני גם יסביר איפה אני רואה את הדברים ומדוע אני חושב כך, ואם יש לי טעויות אני מבקש מכל מי שבא לו (אריק\דליה מכפר עין הוד
, עטרה שייקה, ז´אן, ליטן) וגם מי ששכחתי שיאיר לי את אישוני.... קיי.... כוסאמק - איך שאני מסתכל על הכתב ומנסה לנתח אותו באופן אנליטי אני כבר מקבל כאב ראש (עכשיו אני מבין אותך עטרה
) זה נראה הרבה יותר ארוך לנתח באופן אנליטי אוקיי........... |סמיילי שואף אוויר| המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש כשראיתי את הכתב הייתה: נורמטיבי !! בעיקרון באמת שאין בכתב דברים יוצאי דופן במיוחד או משהו (אבל מנסיוני זה עדיין לא אומר שאין אופי מיוחד). אז מתחילים מהמקרו למיקרו נכון ? |סמיילי נושף| כל השוליים ברוחבם נראים פורמלים מלבד השוליים השמאליים. אך השוליים השמאליים משקפים את העתיד ולכן זה מראה שאין לך חששות מיוחדות מפני העתיד (מפני שהכתב כאילו נכנס על העתיד, ואינו נעצר לפני ויוצר שוליים שמאליים, אלא ממשיך הלאה בלא הסתייגות). זה גם הולך בשילוב עם השוליים הימניים שמתרחבים מעט (וכאילו מתקדמים ומתרחקים מן העבר) אבל זאת באופן מתון ובריא כתהליך טבעי ושמעיד על איזון טוב של התנתקות מן העבר והתקדמות אל העתיד. עם זאת השוליים הימניים והעליונים מצביעים על כך שהתחלת קשרים אצלך וכללי האינטרקצייה שלך עם אנשים היא בתחילה נעשית בצורה יותר פורמלית יחסית, קצת מסוייגת, כזאת עדיין בודקת את פני השטח ואת הטמפרטורה של המים לפני שאת קופצת פנימה...ורק אחר כך יותר משתחררת ככה ומתחילה יותר לזרום... השילוב של שוליים פורמלים עם מהלך שורות ישר וכתב עם סטיית תקן נמוכה משקף ככה בכללי הליכה לפי הכללים, הנורמות והחוקים של החברה. כמו כן גם מראה על יכולת להשתלב בלי בעיה במסגרות למינהן באשר יהיו...ווא ווא מה קרה מה את מתנפלת ?! - חכי תני לי לסיים ת´סגמנט - .... עם זאת ! יש משהו מתחת לפני השטח שאני לא כל כך מצליח למצוא שהוא ניגודי למגמה שציינתי עתה. אז אם כך - לא הייתי אומר שזו ממש מרדנות, ובטח שלא מוחצנת, אלא יותר אי הסכמה פנימית לגבי חלק מהדברים שסובבים אותך והדרכים שבהן הם מתנהלים. זהו נרגעת ? אז הנה אמרתי שאת לא ילדה טובה ירושליים לגמרי...
לגבי השורות - מרביתן ישרות או עולות - ויש רק מעטות בסוף שיורדות. זה אומר שבכללי את אנרגטית, וגם אופטימית. עם זאת הייתי אומר שיש לך מעגליות מסויימת של היחלשות באנרגייה ושוב התגברות שלה... את כזו קצת מורידה ת´אינטנסיביות של הדברים לזמן מה...ואז שוב עולה מחדש ומתחילה להיות יותר אינטו איט ( Into It) שוב... המרווח בין השורות, המילים והאותיות הוא אחיד. גם משקף שאת בעלת יכולת התמדה ודבקות במטרה, ואם את משקיעה - אז זה עד הסוף. זה מראה גם שאת לא נתונה לשינויים קיצוניים במצבי הרוח שלך (דבר שאני מצד אחד כאילו רואה בכתב, אבל מנוגד לדימוי של בני גילך - ולכן אני קצת לא בטוח לגבי זה, למרות שאני עדיין חושב שזה מה שמשתקף בכתב... - תגידי לי את בכל מקרה...) יחד עם ה-´ם´ שלך - רואים שלא רק שאת דבקה במטרה עד הסוף - עד גם אוהבת ומעדיפה לסיים דברים. כאילו - ה-´ם´ שלך בקו הסופי שלה כאילו מוכתבת כלפי מטה בהחלטיות כזאת, כאילו, זהו, הסתיים, עד פה, נגמר, סיימנו את זה...זהו. גודל הכתב של הוא קטן. זה אומר שאת מעדיפה כאילו לא להתבלט, ולא למשוך אלייך את מלוא תשומת הלב. את תעדיפי להיות בקהל כצופה מן הצד יותר מאשר להיות על הבמה עצמה. או אם את מאחרת למשל לשעור, אז את תעדיפי פשוט ללכת למקומך בלי לעשות הרבה רעש ובלי שכל המבטים יופנו אלייך. זה למשל דבר שאצלי בדיוק ההפך. אני זוכר שבימיי התיכון שלי כאשר נהגתי לאחר לשעורים אז הייתי נכנס לכיתה ועושה מערכון עם המורה על חשבונה בתמרונים מילוליים ומלאי שנינות בשביל לשעשע את הכיתה ולתת להם שואוו חינם סתם ככה בשביל הכיף. ודווקא אהבתי את תשומת הלב. ואצלי הכתב גדול. בכל מקרה... |סמיילי מכחכך בגרון| זווית הכתב ישרה. מה שלמיטב ידיעתי משקף נטייה לתפוש דברים באופן אובייקטיבי ורציונלי, ולבטא דעות באופן עובדתי, מעשי ושלא מושפע מאלמנטים סובייקטיבים ככלל. כמו כן גם מהווה איזון טוב בין מופנמות למוחצנות. דרך אגב שכחתי לציין שכל השורות והמרווחים בינהן ובין המילים נותנים הרגשה של אוורירות וקלילות - וזו כנראה גם ההרגשה שמקבלים כשמדברים איתך ! ניגשים לאותיות עכשיו ? אוקיי..... |סמיילי כבר מזיע| ה-"בלון" של ה-´ש´ שלך, מה קוראים אותו הנפח של האות - סוטה מהנורמה (ראית אז בכל זאת יש לך סטיות
) ונוטה להיות גדול מהמקובל - מה שמשקף אצלך נטייה לחולמניות - אבל לא כל הזמן, ולא באופן מוגזם, אלא בטוב טעם, כאלו מין התקפי חולמנות בהקיץ ותהייה כללית על חלומות, מאווים ותשוקות (מה זה אופרת סבון ?!) ה-´ל´ משקפת יחס תקין לאב סה"כ. אוליי פה ושם קצרים מידי פעם ויחס שקצת משתנה - אך ככלל אין בינכם מלחמות אטום או משהו כזה. עוד סטייה (בתקן) שיש היא ב-´פ´ שמוגדלת ביחס לשאר האותיות. מה שלמיטב ידיעתי משקף צורך עז אצלך לפטפט ולדבר המון. כמה אנשים יש לך בזיכרון ?
ה-´ג´ שלך משקפת אהבה לילדים וגם שקל לך להתחבר אליהם. ושאת מזדהה ויכולה לחיות איתם באותו עולם טהור וקסום שפעם הרגשת. ה-´ה´ שלך משקפת שאת יכולה להוות אוזן קשבת טובה לאנשים, ואין לך בעיה לשבת עם חברה שמרגישה בדאון ולדבר איתה על דברים הרבה זמן...את סבלנית וסובלנית בקטע הזה. אם כי את גם תכליתית ולא אוהבת שמורחים דברים. ה-´ת´ משקפת יחס תקין לזולת. ה-´מ´, יחד עם גודל הכתב שלך, מראים שההערכה העצמית שלך משתנה, ולפעמים היא גבוהה. אך ככלל היא נמוכה יחסית ונתונה לשיפור. ואני חושב שהערכה עצמית משתנה זה טוב - כל עוד השינוי הוא כלפיי מעלה. כלומר יש לך את הנסיקות האלו לפעמים באופן מסויים של ההערכה העצמית שעולה לך - אבל המקום שממנו את נוסקת מלכחתילה - ניתן לשיפור והעלאה. על ה-´ע´ לא הייתי רוצה להגיב כי על ´ע´ מסוג זה אני עדיין לא סגור כי עובדה שהייתה לנו כאן את נועה אז שניתחנו את כתב ידה, ואת ה-´ע´ מהסוג הזה שלה - ולא הייתה הקבלה לגבי מה שהאות הייתה אמורה לשקף לבין מה שהיא חשה במציאות. אז הייתי מעדיף לא להגיב על האות הזאת, באיחוד כשזה קשור לסקס. ה-´נ´ משקפת קצת בעיות עם האמא וריבים באופן כללי (ואף חזקים מידי פעם). ה-´ץ´ הזכירה לי לאסו....את רוכבת על סוסים ?
את החתימה הייתי רוצה לנתח אבל אני צריך לדעת בשביל זה ת´שם שלך...(שהוא ?) - אבל כללי הייתי אומר ממנה שאת אוהבת לשחק באיקס עיגול או שנדקרת פעם ממחוגה וזה עשה לך טראומה ברמת התת-מודע
(זה סתם)