בוקרר טוב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום היינו איזה 7 בנות בכיתה....ראינו סרט מצמרר על השואה...ושחררו אותנו מוקדם

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםםםם

איזה יום נאחס....היום בבוקר היה לי שיעור עם היועצת...תנ"ך...והיא זאת שדיברתי איתה על התעודה... אז באתי להיכנס לכיתה והיא עוצרת אותי ואומרת לי "בוקר טוב לך אני צריכה לדבר איתך אחר כך ואניר וצה חיוך על הפנים" אז דפקתי לה חיוך דבילי כדי שתהיה מאושרת... בקושי למדנו היום...רק שעתיים...כי חטניקים יצאו לטיול...

צהריים..../images/Emo110.gif

אוף פשוט נמאס לי
מאתמול כל דבר שנגעתי בו נשבר או נאבד.. פשוט הכל. והיום הלך לי חרא במבחן בחשבון.. במקרה הטוב קיבלתי 60.. במקרה הטוב.. לא בא לי כבר כלום.. בא לי להשאר בבית ולישון כל החיייים.. לאדעת אם בא לי לצאת לטיול.. למרות שאני דעת שבסוף אני אצא. קיבלתי 100 במבחן בפיסיקה.. ו84 בספרות
[עוד ירידה.. וואללה יופי.. ב10 נקודות ירדתי..:/..] נמאס ליייייייייייי אני צריכה ללכת.. יומטוב.

כל הכבוד על ה100 ועל ה-84../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif

ומיכייי
אל תדאגי בקשר למתמטיקה
אני קיבלתי במבחן במתמטיקה 59
והמורה אמרה לי שיש עוד מבחנים והיא תעשה לנו בוחן שמעלה ציון
אז אל תדאגי מאמי

../images/Emo110.gif

הלכתי לקניון לסדר כמה דברים ששברתי.. לקנות חדשים.. ואני צריכה לחפש תכרטיס זיכרון שאיבדתי
הוא צריך להיות איפשהו.. קניתי בגדים בפוקס ועשינו תכרטיס הזה שלהם.. זה מזה מגניב. אע וכמעט עשינו תאונה בדרךך:S מזה נבהלתי.. מחר טיול שנתי.. יומטוב.

natali2007

New member
ערבב!

ממצב כולםם? וואי כמה געגעתייי אליכםםםםם!!!!!!!!!! כמה מבחניםם אוףף כל יוםם!! מיכלו'ש מותקקק כל הכבודד על ה-100!!!!!! בא לך לעשות ת'מבחנים שלי גם בפיסיקה אני לא אתנגד!! חחח ו84 בספרות זה מצוין מה את עצובה? חוץ מיזה את כיתה ח' את לא צריכה לקחת את זה כ''כ ברצינות!! בטוח יהיו לך עוד מבחנים ויש לך עוד שנה שלמהה לתיכוןן אז תורידי מהלחץץ!! ולא נורא על המתמטיקה את תקבלי בטוח מ-80 ומעלה כמו תמיד חחחח מחר יש לי הכתבה באנגלית על 72 מילים למדתי אבל אין לי כ''כ כוח לחזור על זה חחח אתמולל חזרתי מהחרמוןן !! הייתי בפעם הראשונה איזה כייף היה ועוד יותר כייף זה היה בגלל שזה היה מאורגן וכל החבר'ס שללי היוו! היה מצחיק בטירוף! הרכבל בירידה היה מפחיד אבל יפה!!! בנינו אפילו אשת שלג לא איש שלג חחחחחחחח קיבלתי במבחן שלי בביולוגיה 95=]] פעם ראשונה השנה בביולוגיה אני מקבלת יותר מ-70 חח איך הייתי מאושרתת ועדיין! מיכלו'שש תהני מחר בטיוללללללל!!! וואיי איזהה כייףף לך תעשיי חיים ועל תחשבי על הלימודיםם!!! בהצלחה לכל מי שיש מחר מבחן בוחן הכתבהה וכו' געגעתיי לכולכםם!! נשיקוותת

למעלה