בוקרר טוב

בוקרר טוב

איזה כיף קלי קלרסון זכתה ב2 פרסים בגרמי. בהצלחה חופיתוש ואורוש. יש היום בידיעות אני חושב או במעריב בדף האחרוי רשום שיהודה ואפרת נפרדו ושיהודה ונינט ביחד.

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

תודה עדו.....דיי לא נכון....אי מקווה שזה שוב שמועות..... בהצלחה לכ הנבחנים... יש לי היום מבחן בהסיטוריה

אההההההההההההההההההההההההההה

שירי כנראה זכתה בדיסק זהב ילדה בפורום שירי אמרה שהיא ראתה אתמול בחניות הדיסקים ששמו מדבקות על הדיסק שאומר שהיא זכתה אמן שזה נכון

חופייי

New member
../images/Emo26.gifהנה הכתבה לכל הסקרנים...

אוףף הם היו זוג ממש יפה....

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ידידה שלי מפ"ת התעוררה וגילתה שירד שלג בפ"ת ואי אמן שאחרי 50+ יגיע שוב לת"א חחחח

לא ירד שלג בפ"ת../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

אני גרה בפ"ת ולא ירד שום שלג
*הלוואי שיירד
*

יעל 13

New member
צהרייםםם

היום האוטובוס איחר ב40 דקות!!!!!!!!!!!!!! כוס אמא שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהודה ואפרת לא נפרדו!! אני מקווה...

יעל 13

New member
בקשה תצביעו לרוני בייי

בנולד לרקוד... היום...שתעלה לגמר... תשלחו את הספרה 5 למספר 5000 אפשר גם באינטרנט

צהריים טובים לכוולם../images/Emo42.gif

אביחי וואי איך היה כייף אתמול חבל שלא באת.. איזה חמוד הוא היה וואייי... הוא שר לנו גם הרבה שירים איזה קול מדהים יש לו... שיהיה לכולם המשך יום מקסים

חופייי

New member
../images/Emo41.gifצהריים טויבם לכולם../images/Emo41.gif

יהודה ואפרת ככל הנראה נפרדו. אי גם עצובה וגם לא. אני לא עצובה כי אני יודעת שיהודה עושה מה שטוב לו ואם הוא ככה יהיה מאושר אז אני שמחה בשבילו! היוםהיה לי מבחן קשה וארוך בהיסטוריה....העיקר עברתי אותו מחר יש לי סמינר עם הבית ספר שישי שבת

צהריייייים../images/Emo110.gif

ייייייייייייישששששששששששששששששששש עברר ליי כלללל ההתקףףף הארוךךך הזה של האסטמממממה! היא אמרה שאחרי שבועיים באמת הגיע הזמן שהוא יפסיקקק
היא אמרה שאני נושמת מצוייין
איך שמחתייייייייי.. הכי בעווולם! והיא אמרה שזה היה נורא מסוכן וכדי שזה לא יקרה שוב החורף אז צריך לקחת טיפול מונע.. או כדור כזה או משאף.. אז ברור שהעדפתי את המשאף
הסגול העגול הזה
ואני צריכה לקחת פעמיים ביום.. והגעתי לבצפר ב9 ועשרה.. והיה לי היום מבחן במחשבים
היה אחלה.. ובקשר לפרידה של יהודה ואפרת
לא מאמינה לזה
זה פשוט לגמרי הגזמה.. באמת נראה לכם שהם יפרדו? תחשבו רגע.. לי זה ממש לא נראה.. ובטח לא יהודה ונינט
וגם רן ונינט יחזרו אתם תראו
יום מדהים!

יעל 13

New member
גם אני לא מאמינה לזה..

ואני גם לא יודעת אם להאמין על רן ונינט

יעל 13

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היום...אמא של ילדה מהכיתה שלי עובדת עם אמא של רוני...אז היא הביאה פלאיירים שיצביעו לה...ואני כזה עושה לה "בטח אח של רוני השאיר לדוד שלי שיביא לי" פתאום אמא שלי באה עכשיו..והיא עושה לי "יעל עודד (דוד שלי) השאיר לך עבודה...לחלק פלאיירים של רוני" ואני כולי צוחקתתת

איי איי איי../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

והיום עשינו למורה משו מזה מצחיקקקקקקקקק
היה שיעור תנ"ך.. אז תכננו שכולם ילעסו מסטיקים.. ואז היא תבוא ותגיד "כל מי שיש לו מסטיק מייד לזרוק לפח!!" ואז כולם יקומו ויזרקקקווו
אז לעסנו בכוונה כמו פרות שהיא תראה שיש מסטיקים
ואז היא אמרה.. ואתם קולטים את כולם מסתכלים אחדדד עלל השני וקמיייייייים
ואני וחברה שלי נקרענווו תוך כדיייי לגמרררררררררררררררררי
ווואי אתם רואים את כולם זורקים ליד הפח.. זה היה כ"כ מצחייייק

חופייי

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אדודה שלי הלכה היום לקניון רמת אביב לאמא של יהודה ואז יודה בא...כפרה עליה...יאוו אמא של יהודה הכירה בניהם ובדיוק דודה שלי קנתה לי 2 חולצות אז היא שאלה אותו איך הם אז הוא אמר שהם מאוד יפות ואז היא שאלה אותו אם הוא קיבל את התמנה שלי אז הוא אמר" אני מקבל הרבה אבל היה לה שם מיוחד אז זכרתי" משהו כזה...יוו איזה מדהים הוא!!

יווווווווווווו../images/Emo110.gif

אתמול הייתי בקניון שם.. אוף פעם הבאה אני אשאר לישון שם או משהו
איזה כיף לךךךךךךךךך
שמחה בשבבבייילך

למעלה