בוקרר טובבב

בוקר טובבבב../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo205.gif

יומטוב לכווולם ושבת שלום
ד"א: אני היום לא יהיה בפורום..כי יש לי מבחן ענקי בתושב"ע
ואני צריכה ללמוד...

חופייי

New member
היום שנה לפגישה שלי ושל יעל עם יהוד

יהודה... וואי זה היה יום מדהים ומלא התרגשות....

יעל 13

New member
צהריים מעצבנים!!!

נחשו על מי התעצבנתי? נכון...על המחנך... יש לנו ביום ראשון יום ספורט..ובגלל שהוא המורה לספורט הוא רוצה שנשתתף...חחחחחח ואף אחד לא רוצה
אז אמרתי שאם אף אחד לא ישתתף אני אשתתף בסוף...הבעיה היא שאתמול נפלתי וכואב לי הגב...אני אולי אלך לצילומים כי אני ממש הולכת עקום...הקיצר חברה שלי נפלה מסוס ושברה את שתי האצבעות שלה...לעוד חברה נתפס הגב...ולאחרת כואבות הברכיים מהכדורעף...אה ולחברה אחרת היא במחזור:-וקוראים לה שני...Pאז המחנך שלי עושה "שני למה את לא משתתפת?" אז היא לא דיברה ואני עניתי לו "כי יש לה סיבות אישיות שלא צריכות לעניין אותך" אז הוא אומר "אני צריך לדעת" אמרתי לו "לא אתה ממש לא" הוא אמר "אני צריך לדעת!" אמרתי לו "יש לה דם באיזשהו איזור טוב?!" ואז הוא עושה "ולמה זה צריך לעניין אותי בדיוק?!" אמרתי לו "עזוב אני אפילו לא אגיב על זה...בוא נמשיך בשיחה כאילו שלא דיברת" ואז הוא עושה "למה את לא משתתפת?" אמרתי לו "כי כואב לי הגב" הוא אמר "ובכל זאת למה?" אמרתי לו "רוצה אישור מהרופא?! אני לא מבינה אותך! כואב לי הגב מה קרה אסור שיכאב לי הגב?!ישר אני משקרת?!" אז הוא שתק
אחר כך כולם דיברנו ונשבעת לכם שלא דיברתי מילה!!!!! אז הוא עושה "יעל...לא לדבר!" אמרתי לו "בחייאת ראבק זאת פעם ראשונה שבאמת לא דיברתי כל הכיתה מדברת ותמיד יעל אשמה נכון?!" אז הוא אמר "נכון" אמרתי לו "גיל זה מזה לא מצחיק..אני שמחה שזה משעשע אותך אבל אל תצחק על חשבוני בחיים!" כוס אמא שלו!!!!!!!!!!!!!!!! אחר כך הוא אמר "אם דברים לא מעניינים אתכם תגידו לי" ואז הוא התחיל לספר סיפור...אז אמרתי לו "זה לא מעניין" אז הוא אמר "אז תסבלי בשקט" אמרתי לו "גיל תקשיב אני לא חברה שלך אתה אמרת להגיד מתי זה לא מעניין נכון? הנה אני אומרת - זה לא מעניין!!" והוא המשיך בכל זאת
אחר כך היה קטע שהוא הוציא מישהו מהכיתה...והוא תמיד מתקשר להורים על כל שטות...אז אמרתי "אני בת זונה אם אתה לא מתקשר היום לאמא שלו" אז הוא אמר "כנראה אמא שלך יש לה עבודה יותר טובה מלהיות זונה כי אני באמת אתקשר" איזה זבל...הוא תמיד ידפוק אחרים... אה ובסוף כמובן שהמורה הקודמתש לי לא באה...איך ידעתי שזה מה שיקרה... אתמול נפלתי וכואב לי בטירוף...אני לא מצליחה להתיישר...אני ממש הולכת עקום... היום שנה לפגישה שלי ושל חופית עם יהודה

חחחחחחח אמאלה

וואי יעל איך את מדברת למורה שלךך חחח הרגת אותי ואיזה חצוף.. הוא לא יכול להכריח אותכם... אל תסכימו לו
אחת נפלה מסוס?
אמאלהה

יעל 13

New member
הוא מעצבן!!!!!!!!

ואני שמה עליו זין...אני ידבר אליו ככה כל עוד הוא ימשיך להיות ככה וכנראה שזה ימשיך
וחברה שלי רוכבת על סוסים והיא נפלה... ורק אני רוכבת כבר 4 וחצי שנים ולא נפלתי אפילו פעם אחת
אחותי רכבה 8 שנים ונפלה 50 ומשהו פעמים...אף פעם היא לא שברה רגל או יד...רק נקעה

צהריים מצויניםםםםםםםםם

איזה כיף סיימתי ללמוד את החמור בתנ"ך אין לי יותר בחיים חומר חדש ללמוד בתנ"ך איזה הקלה. חופי מזל"ט.

גזניוס

New member
צהריייים טוביםםםם

חזרתי הביתה עכשיו בערך..סיימנו ב-11 ועשרים אז..חברה שלי עברה בצפר השנה אז היא באה לבקר אז היינו איתה וזה.. וראינו את אור כחלון והשופטט הזה דוד דביר מנולד לרקוד..זה היה ממש מצחיק.. יום טובב

צהרייםםםם../images/Emo204.gif../images/Emo205.gif

עינב אמרה לי להגיד לכם שהיא לא תהיה היום כי היא אתמול היתה באירוע משפחתי והיא מתגעגעת אליכם ושולחת אליכם מלא נשיקות
================================================== קפצתי לביקורון כי הפסקתי ללמוד למבחן בתושב"ע
[אנלי כוח
]

למעלה