בוקרר טובבב

בוקרר טובבב

סוף סוף אין לי מבחן היום אוף אבל אני לומד עד 4 עררררררר. בהצלה מי שצריך. נ.ב עינב ורעות פתחתי לפניך

חופייי

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo41.gif

היום היה צריך להיות לי מבחן באנגלית שעתיים ראשונות..אבל התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי שאין ומתחילים ב 10....יאוו זה כזה חלום...!! בהצלחה לכל הנבחנים.... שיהיה לכולנו המשך יום מקסים!

בתשי22

New member
../images/Emo19.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

וואי.. כמה זמן לא הייתי פה..... מישהו עוד זוכר מי אני
יש פה מישו בשעות כאלה
חחח לא חשוב.. אז.. שיהיה לכם בוקר טוב ויום טוב..

בבבבתתוששששש ../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif

מה את עושה פה ולא בבצפר
ואייייייי מזמן לא נכנסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קיפצי להגיד שלוםם מדי פעםם

בתשי22

New member
../images/Emo19.gif איזה חמודים.. ../images/Emo23.gif

אמ.. אני קצת חולה.. אבל לא נורא.. מתה עליכםםםםםםםם

בתשי22

New member
../images/Emo19.gifחחח.. תודה.. ../images/Emo24.gif

אמ.. שיעורים
מה זה
חחחח סתם

בתשי22

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

איזה צחוקים היה לנו בשיעור תושב"ע היום....אין אין פשוט נשפכתי (גם המורה)...קיבלתי במבחן בתושב"ע 95....והמגן שלי הוא 92....לא נורא גם טוב... עדו תודה על ה SMS בבוקר , לא יכולתי להחזיר כי נגמרה לי הבטריה...

צהררייםםם=]

עדו
חכה חכה
ואייי זוכרים שאמרתי לכם שיש לי את הדבר הזה מעל השפה?? אז הוצאתי את זה היוםם ואייי איזה כאביםםם הרגשתי כאילו מנסרים לי ת'שפהה ומה הרופא עוד אומר לי? " תבואו שוב בעוד 3 חודשים
" פחחחחחחח מי יבוא בעוד 3 חודשים? תיהיה אתה לבד
זה פשוט כאבייייםםם ממש בכיתיי וזה עוד היה בלי הרדמה בלי כלוםם ואיי אמאלהה אבל העיקר שעברנו וחוץ מזה מה אכפת לי לא הלכתי לבצפר אחרי זהה ומזלי היום גומרים ב3 וחמישה חהחהחהחה
יומטוב לכולםםם
עפתי לאכולל
ושמיש'ו ינסה לעצור אותי
מיצי|

צהריים../images/Emo42.gif

היום היה לנו יום ספורט כל היום היה ממש יפההה בהתחלה עשו לנו אירובי סלסה אחרי זה שיאצו היה ממש כייך ואז היה לנו קיקבוקסינג - מומלץ לכולם

למעלה