בוקררר

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

יאוו איזה שבועיים עמוסים יש לי...אתם לא קולטים... יש לי מחר מבחן באנגלית, יום ראשון מבחן בהיסטוריה, עוד שבועיים מתכונת ענקית בתושב"ע , ועבודה באנגלית... והיום היה לי מבחן במתמטיקה והלך דווקא בסדר.... עדו מצטערת בשבילך...יהיה זיכרו ברוך

צהריים../images/Emo42.gif

שבוע הבא מהז עמוס לי אווף נמאס לי מהביצפר הזה
כל יום דוחפים לנו מתכונת אחרת.
שרית אני צריכה אותך
אביחי אני צריכה לשלוח לך את התמונות אז מתי שיהיה מחובר אני ישלח לך.

חזרתייי מהיום הוריםם:p../images/Emo110.gif

אמממ היה פסדר.. המורים אוהביםם לדפוק!! מה הקטע הזה שבהערכה נותנים פחות?! מי המטומטם שהמציא את זה?! כל מורה מוריד כמה שבא לו!! חצופים!! המורה למתמטיקה נתנה לי 75
היא הורידה לי הכל:(
והמורה ללשון קיבלתי אצלה 95 ונתנה 90.. ולמה? "כי בהערכות נהוג לתת פחות" אמאא שלה פחות!! חצופפפפה.. מורות ללשון שונאות אותייייי והמורה לנת"ך קיבלתי 96 ונתנה 90 גם!! גרררררררררררררר ביולוגיה וכימיה המורה מזה מותק.. היא מעלה והיא אחלה מורה:]] ובאנגלית סבבה.. אנגלית מצטיינים גם.. ומממממממ במחשבים יש לי 100.. וגם בעוד כמה היה לא זוכרת איזה מקצועות
ובפיסיקה קיבלתי 100 והוא נתן 95!! גררר להרוג תמורים האלוווו!! ספרות היא נתנה פסדר.. ערבית גם.. ספורט גם.. וזה מה שזכור לי.. הקיצר המורים מניאקים
אני אראה להם מזה בהערכה לתת פחות!! שטויוווות.. אמן תהיה לי דרך לנקום בכל אלה שהורידווו
אע והממוצע 95.. ירדתי ב2.. באסה.. אבל לא נורא.. נשלים פערייים עד סוף השנההההה.. אמממן!!
ורוצים להכניס אותי למחשבים
ופשוט כולם רוצים שאני אכנס לקבוצה הזאת הרבה יותר ממה שאני רוצה.. חחחח זה כזה מוזר.. אבל אם אני אכנס סבבה.. אני אחזור ביום חמישי ב5
אבל לא נורא כמה חודשים לסופשנה.. יומטווב

מעצבן נוורא!../images/Emo110.gif

הדבר הזה שבהערכות נוהגים לתת פחות פשוט מטומטם.. אני בחיים לא הבנתי את זה ובחיים לא אבייין:p ותוווודה

הדסוש15

New member
ציונים מעולים מיכלל

לי המורים נתנו חלק בדיוק מה שמגיע לי וחלק עיגלו לי בנקודה שתיים

איזה כיףף לךך../images/Emo110.gif

אצלנו המורים עושים מה שבא להם
חלק מעלות הרבה וחלק מורידות הרבה.. והיתה רק מורה אחת שנתנה ציון בדיוווק כמו שהוא.

וואי מיכליייייי

אמאלהההה איזה חכמההההה
וואי איזה יופייי ציונים מעוליםםם איך אני שמחה בשבילךךך
ותיכנסי למחשבים אם את רוצה ואוהבת את זה... זה לא כ"כ נורא...

למעלה