בוקררר טוב!!!!

Dynamo1929

New member
סוף עידן המשוואות...

בזמן שכולכם נרגשים מהפרידה המיוחלת ממתמטיקה, חיי נמשכים בדיוק באותה צורה. בזמן שכולכם השקעתם כל השנה; רצתם בגשם לשעות אפס, הכנתם שעורי בית, התכוננתם לפני מבחנים ונלחצתם עד מוות לפני קבלת ציון ההגשה, אני נזכרתי בקיומו של מקצוע בשם 'מתמטיקה' בדיוק לשעתיים, פעם בחודש וחצי (קצת לפני המבחן ובמהלכו). עתה, כשכולכם עורכים מסיבת פרידה מרגשת מבני גורן וגבי יקואל, אני אפילו לא מצטער שלא יצא לי להכיר אותם. אבל, בעוד 3-4 שנים, כשכולכם תדפקו את הראש בהודו ותבלעו פטריות בכמויות מסחריות, אני אשב לי בבית מול שולחן הכתיבה ואקרא בעיון את רבי המכר של שנות ה90' מאת אותם שני הברנשים, בני גורן ועמיתו, מר. יקואל...

AeroSlash

New member
די.. זה היה מרגש...

אגב, לא נלחצתי לפני ציון המגן... למרות שאחריו קצת התאכזבתי... וזה אשכרה רב מכר... אבל אתה כבר לא תשב על אותם הספרים.. הולכים לשנות את זה 120 פעם עד אז.. או במילים אחרות: איך הלך?

Dynamo1929

New member
איך הלך?

לא יודע. אני שונא את המורים לכן הם לא יזכו שאגש אליהם אחרי המבחן. ות'אמת, זה לא ממש משנה לי, כי אני צריך ממש לפשל ב04 כדי להוריד לי את הממוצע באופן משמעותי.. <:

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif חפיףףףףףף....

גם אני החלטתי,אי שם בשנה שעברה לוותר על התענוג..וכן, למרות הצעקות מכל מקום אפשרי ומבטי האכזבה של "מה קרה לילדה?!" ו"איך היא החליטה פתאום לוותר על העתיד שלה?!" והאהוב עליי מכולם- "הרי תעודת בגרות מלאה זה הדבר הכי חשוב בחיים..!!!!" בקיצרררררררררררררררררררררר.... הכל שטויות... אף פעם לא מאוחר מדי.. ולימודים זה מממממממממש לא הכל בחיים... בעוד 3-4 שנים.. אני ואתה נפגש... נשב יחד ליד שולחן הכתיבה.. נוציא את רבי המכר.. וכמה דפדפות.. ונצחק על הכל. מבטיחה..!! =)

S v e t k A

New member
אם לא מפריע לכם...

גמני יצטרף

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif טודע טודע :)))

הולך להתפנות לי מחצית מהארון אחרי הספרים.. איזה מוי כיף זה יהיה להעביר אותם לחברות שעושות 007 בשנה הבאה... אני אעשה מזה טקסיות שלמה... נרות וזה.. הרבה צילומים של הרגע המרגש.. אתם יודעים. לא כל יום מסיימים 11 שנה של מתמטיקה...

AeroSlash

New member
אתה תורם לי נר?

טודע... אני לא יודעת אם להשתמש בו כדי לשרוף את הספרים או בשביל הטקס.. שתי האופציות נשמעות לי מה זה טובות.... יווווווווווו.... תחשבו לעצמכם לראות את השם בני גורן נפרד מכם או נשרף? יווווווו... אני רוצה לבכות רק מלתאר את הקקי הזה מקבל בחזרה הכל..

GallaxY

New member
ואווו!!!!!!

אחלה ציוןןןןןןןןןןןן מזל טוב מתוקההההה!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאא!!!

מזל טובב!!!!!!!!!!!! ואני יכולה לעשות ב- י' 5 יחידות אבל אני לא ניראה לי יעשה.. וכמובן אני יכולה לעשות בחורף יא- מה שיותר סביר

AeroSlash

New member
תעשי בי"א..

את לא יודעת איזה כיף זה להפתר ממתמטיקה בידיעה שאת -לא- הולכת ללמוד את זה בי"ב.. ולא לעשות את הבגרות הזו בנתיים שכל החברים שלך שוברים את הראש על שאלון שכבר עשית..

כן.. אבל אני יכולה לעשות ב-י'

וללמוד כל יום כל החופש טימטומטיקה +כל השנה הזאת [הבאה] ולעשות בגרות מועד קיץ. או מה שיותר פשוט ולהפסיק להיות לחוצה [בניגוד ל4 השנים החרונות שהיו פיצוץ אטומי] =) ולעשות אותה ביא' חורף מה את היית בוחרת? כנ"ל חברי הפורום? מה הייתם בוחרים?

למעלה