בוקררר טוב

בוקררר טוב ../images/Emo13.gif

אמא'לה איזה לחץץץ ... היום היום הגדול. היום זה קורה.... יאללה שיהיה יום טוב וחלק..... בלי תקלות...
מחוזקים לעולם / אברהם טל http://www.youtube.com/watch?v=HNCQ9aQdAJA המילים מרגיעות והרגש עוד סתום כל מילה במקום והלב נשאר אטום והימים כל כך יפים הלילות של החורף הזה מזכירים לי ימים קסומים שתי דקות מספיקות תני לי יד ונצעד מפה גם בגוף, גם בלב עוד תתני לגעת בכאב והימים כל כך יפים הלילות של החורף הזה מזכירים לי ימים קסומים אל תדאגי לי אני כאן... אני רואה שבחיים הגלגלים מסובבים את כולם המלחמות, ההיפוכים בסוף יוצאים מחוזקים לעולם הזמנים לא קלים נעלם בן הצללים מתעורר בבהלה ונמלט מהשכחה והימים כל כך יפים הלילות של החורף הזה מזכירים לי ימים קסומים אל תדאגי לי אני כאן... אני רואה שבחיים הגלגלים מסובבים את כולם המלחמות, ההיפוכים בסוף יוצאים מחוזקים לעולם

הו"לצ'וק - אל תשאיר אותנו בכזה מתחחחח

רק שלא נתחשמלללל - ספר על מה ולמה הלחץ? ולמה היום הוא יום גדול? פעמיים כי טוב. ובעז"ה שיעבור הכל במישרין.... אוהב אותך מכל ה-

חחחח ../images/Emo13.gif ...

הכל עבר מעולה תודה לאל ומעבר למצופה .... לפני כמה ימים כתבתי כאן שהתחלתי עבודה חדשה ופתחתי עסק.. היום למעשה הייתה ההשקה הרשמית לעסק .. והייתה מסיבה גדולה ומלאאא אנשים באו !!! היה כייפי לראות אנשים שאשכרה באים בשבילי, לחגוג איתי .. היה יום מועיל ומעייף .. אבל כייפי

אבוא לשמוח בשמחתך בכייף ובשמחה...

/tapuzforum/images/Emo24.gifשיהיה בהצלחה רבה ותעלה מעלה מעלה במעלות התורה המצוות והדרגות... ואגב, קיבלת את תשובתי בתיבת המסרים? לילה נפלא וחלומות נעימים אחי הצעיר והיקר

למעלה