בוקרררר

בוקרררר

ואני רציתי להתלונן שלא ישנתי ... מתי הלכתם לישון ולמה השארתם בלאגן ?? שיהיה יום טום לא לשכוח לחייך

בוקר טוב

אני לא הלכתי לישון אתמול הלכתי לישון בצהריים והתעוררתי ב1 בלילה

זה לא סותר ...

אם אני אשמע משהו אני אודיע לך את מנוי לכל מיני אתרים ג'וב מסטאר וכאלה ?

נכון זה לא משקף

וזה לא מראה באמת מי הבנאדם אבל לצערי בכל מקום יש מרכז הערכה

הנה דוגמא

אם את רוצה שתלחי לי קו"ח ואני אשלח עבורך ( במידה ואת לא מנויה ) תפקיד: נציג/ת שירות לקוחות בתחום: שירות לקוחות - נציג שירות לקוחות מנהלה ומזכירות - פקידות -- פרסומת -- שם חברה: אורטל משאבי אנוש - הרצליה/כפ"ס מיקום משרה: תל אביב סוג משרה: משרה מלאה, סטודנטים, חיילים משוחררים מס' משרה: 545352 קוד משרה בחברה: ביטחון תיאור המשרה: לחברת אשראי מובילה בתחומה דרוש/ה נציג/ת שירות למחלקת ביטחון. התפקיד כולל: מענה טלפוני ללקוחות בנושא אובדן/גניבת/ זיוף כרטיס אשראי. העבודה כוללת גם טיפול בניירת. העבודה במשרה מלאה - 7:45-16:00 + פעמיים 11:00-19:00. המשרה זמנית לחצי שנה + אופציה. תנאים טובים למתאימים. דרישות המשרה: נכונות לעבודה במשרה מלאה + פעמיים 11:00-19:00. יכולת עבודה מול מחשב שכר: 21 ש"ח לשעה. רק במידה ואת/ה מוצא/ת לנכון שהמשרה מתאימה לכישוריך וברצונך לשלוח אליה קו"ח

בא לבד2

New member
בוקר טוב מהעיר הכי מושלגת בישראל..

אעלק להתלנון.שמעתי את הנחירות שלך עד לפה שמנה.. לא יודע מתי הם הלכו לישון.אבל אני נרדמתי,ושוב התעוררתי.ושוב נרדמתי.. באלאגן תמיד משאירים.. יום נהדר מלא בחיוכים שיהיה..

איזה נחירות ...

חמוד התבלבלת שמעת את עצמך בגלל זה התעוררת נרדמת .. ראשית לא ישננתי בשביל לנחור וב' אי לא נוחרת אלא אם כן אני מקוררת ...

בא לבד2

New member
חחחח את עצמי אני לא שומע אף פעם ישן..

וממה שידוע לי מעולם לא נחרתי.. וכן כן נחרת את פשוט לא יודעת.זה הגיע עד אילת משהו כמו 400 קילומטר. אבל זה בסדר נוותר לך הפעם..

בא לבד2

New member
אני דווקא אוהב לעשות טובות לנשים..

בעיקר כשהן יפות,וסקסיות.. אני מסמיק מהנשיקה.. רק חבל שהיא וירטו..

בא לבד2

New member
חס וחלילה אדום..

לא להסמיק? טוב אם אומרת לא נשבור לך המילה הפעם..

למעלה