בוקררררר טוב

ספי סול

New member
בוקררררר טוב

התעוררתי עם הדיסק של ההופעה בקיסריה....... איזה כייייףף לפתוח את הבוקר עם השירים הכי יפים...... מה התאריך להופעה בקיסריה??? ולמה אין פירסומים בעיתון?????????????? טוב תגידו מה התאריך לפחות כמה זמן עוד צריך להמשיך לחכות?????????

ספי סול

New member
לא צריך מצאתי יהיה גם כנר בהופעה...........

יהודה פוליקר 16/08/07 UNPLUGGED - אורח מנוליס רסוליס - אמפי פארק קיסריה חזור הוסף לסל אוריינט אקספרס - יהודה פוליקר UPLUGGED - אורח מנוליס רסוליס המופע יתקיים באמפי הגן הלאומי קיסריה יום ה' 16/08/07 בשעה 20:45 מחירי כרטיסים על פי מיקום באמפי: 220 ש"ח - יציע תחתון, 170 ש"ח - יציע עליון, 130 ש"ח יציע עליון בעקבות יציאת אלבומו החדש ועטור השבחים של מנוליס רסוליס- "חומוס סאפיינס"(שאותו הלחין והפיק יהודה פוליקר), מארח פוליקר את מנוליס בקיסריה! פוליקר מלווה בהרכב המופע אוריינט אקספרס, שאליו מתווסף הכנר, האני סוויד ( סה"כ 8 נגנים), יבצע עם מנוליס להיטי ענק שמנוליס כתב לגדולי זמרי יוון, שירים מהאלבום החדש של מנוליס ושירים שמנוליס כתב לאלבומו היווני העתידי של פוליקר. כמו כן יבצע פוליקר להיטים בעברית מכל התקופות, כולל שירים שכתב לאחרים.

ספי סול

New member
אמור לצאת עוד אלבום יווני ליהודה!!!!!!!!!!!!!

שירים שמנוליס כתב לאלבומו היווני העתידי של פוליקר........... בטח זה יהיה הדיסק עם ליאונידיס וספרדיטיסה המדהיייים יאלה שחררו את הדיסק כבר.........

ספי סול

New member
וואלה ליז גם הולך לישון ברוח הזאת

שמעתי שהייתם בזאפה בשישי האחרון.............. יאללה אני עייף גמור ומסטול הולך לישון לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה יאיר גבר נגמרו לך החידות...? תתחיל לספר בדיחות משעמם פה נורא!!!

ספי, גבר, מה נשמע?

רוצה בדיחה? קבל סיפור נחמד: רומיאו אחת פסעה במדרכה ולפתע ראתה את סאליק, יושב על ספסל בפינה. "מה אתה עושה פה?" שאלה אותו, "אאאאני? אני מחכה לאמי, היא מדברת עם המפקד בצבא עכשיו". בהמשך היא ראתה בחור חמוד, מתוק ביותר, ניגשה לעברו לנשקו, אך זה נרתע וצעק לעברהּ "היי, היזהרי ממני, אני כבר לא מתוק של אף אחד, שמעת?". נבהלה רומאו אך בכל זאת המשיכה בדרכה. רצתה להגיד להוא שאמר שאינו מתוק, שיתבונן עמוק בתוך לבו וימצא שם את בילד שבו ואז יראה שהוא מתוק וחמוד. בדרך ראתה ילדים בגן, והילדים באים לעברהּ ומחייכים ותפילותיהם זועקות השמיימה ונענות. כבר החל להחשיך והנה מעיין נובע בדרכה ובו מים שקטים מבעבים. ישבה כנגדו והחלה לשתות. חזרה הביתה שמחה ועליזה ואז ראתה שהבית שגדלה בו עומד למכירה.

shay poli

New member
די ליז,באמת שהכל יהיה בסדר

לא יהיו עוד עניינים,הרי בכל זאת קיבלת מיהודה זר של שושנים! תתעודדי !!!

למעלה