בוקררררררר תכף אני עפה לבית ספר חח עוד לא הלכתי וכבר אני מתגעגעת למחשב;]
S SAPIROS5 New member 14/12/07 #1 בוקררררררר../images/Emo42.gif תכף אני עפה לבית ספר חח עוד לא הלכתי וכבר אני מתגעגעת למחשב;]
מ מוגי האחת New member 14/12/07 #2 בוקר טוב? ../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif איזה בוקררר לא רוצההה קיבלתי מיכתב מהצבא לעוד זימון. הם רוצים שאני הלך להיות מדריכת כושר קרבייי לא רוצההההההה
בוקר טוב? ../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif איזה בוקררר לא רוצההה קיבלתי מיכתב מהצבא לעוד זימון. הם רוצים שאני הלך להיות מדריכת כושר קרבייי לא רוצההההההה
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/12/07 #4 צוהרים טוביםם שבת שלוםם!!../images/Emo24.gif ובוקר טוב בשבבילי חיחי
S SAPIROS5 New member 14/12/07 #5 צהריים טובים חזרתי מהבית ספר ח-ר-א של יום!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שמחר יום שבתת ליטל אם את לא תלמדי לשרשר אני ירביץ לך חחח עד כדי כך פקק?
צהריים טובים חזרתי מהבית ספר ח-ר-א של יום!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שמחר יום שבתת ליטל אם את לא תלמדי לשרשר אני ירביץ לך חחח עד כדי כך פקק?
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/12/07 #6 ואלמוג מה עם אלבומים אם תרצי עזרה אני פה:] אם אני יוכל לזעור במשהו