בוקררררררר יום חדש מאיר ציפור קוראת בשיר קרני השמש וזוהר של תפילה
ה המאושרת1 New member 13/12/07 #1 בוקררררררר../images/Emo124.gif יום חדש מאיר ציפור קוראת בשיר קרני השמש וזוהר של תפילה
ה הדו2ד2נית שבק3פת המק New member 13/12/07 #5 בוקר טוב../images/Emo140.gif יום מקסים שיהיה לכם,ותהנו במפגש
ב בטר אנד דיפרנט New member 13/12/07 #6 בוקר טוב ויום טוב ... קרני השמש אינן קורנות עתה ... העננים תפסו את מקומן ... ויטיפו לנו מבירכתן ... מפגש נעים ...
בוקר טוב ויום טוב ... קרני השמש אינן קורנות עתה ... העננים תפסו את מקומן ... ויטיפו לנו מבירכתן ... מפגש נעים ...
מ מקסימית2 New member 13/12/07 #12 בוקר אור לכולם - אני בשוק עוד לא 08:00 בבוקר וכבר כ"כ הרבה חרוצים הקדימו אותי עם שירשור הבוקר טוב. ישר כח - כל הכבוד לכם. נתראה מאוחר יותר (בעז"ה)...
בוקר אור לכולם - אני בשוק עוד לא 08:00 בבוקר וכבר כ"כ הרבה חרוצים הקדימו אותי עם שירשור הבוקר טוב. ישר כח - כל הכבוד לכם. נתראה מאוחר יותר (בעז"ה)...
A ahuva2 היחידה New member 13/12/07 #13 בוקר אור...../images/Emo42.gif איזה כייף היום נפגשים.. מתגעגעת לכולם..ורוצה לראות את החדשים... סעו בזהירות.. והשטיח ההאדום נפרס בכניסה לירושלים.
בוקר אור...../images/Emo42.gif איזה כייף היום נפגשים.. מתגעגעת לכולם..ורוצה לראות את החדשים... סעו בזהירות.. והשטיח ההאדום נפרס בכניסה לירושלים.