ערבבבבבב
איזה מורה מעצבן יש לי!!!!!!!!!!! כמה אמרתי שאני מתעבת אותו?? היום היה לנו שיעור איתו...הוא עושה לי "יעל אני הורג אותך!" אמרתי לו "מה עכשיו עשיתי?" ואז הוא אמר לכולם להיכנס לכיתה ולהשאיר אותנו לבד...עזבו את זה שלא אהבתי את הרעיון שנהיה לבד
הקיצר...הוא אומר לי "למה לא ניגשת למבחן במתמטיקה?" אמרתי לו "זאת בעיה שלי" אז הוא אמר "כן אבל המורה מוציאה לך מכתב" אמרתי לו "שתוציא..." אחר כך הצטלמנו שוב...וקיבלתי את התמונת פספורט שלי
אומרים לי שיצאתי טוב אבלל לא אהבתי את התמונה... אחר כך המורות הצטלמו
נעמדתי מול כל מורה וכולם צחקווו
הייתה איזה מורה אחת שהצטלמה ואז באמצע התמונה היא נפלה מרוב צחוק
היה מזה מצחיק
אתמול הייתי בחזרות של חברים שלי ששרים לטקס יום השואה...והם שרים מזה יפה...וחברה שלי שרה הכי יפה שם...אז אמרתי לה "ואי אורנית איזה יפה את שרה!!" אחר כך אני עושה לה "אורנית תעשי לי רביעיה!!!!" איזה חמודה היא!! והיום היה להם שוב חזרה...והייתי בשיעור אז היא באה למורה שלימדה אותי ואומרת לה "אילנה את יכולה להוציא את יעל לחזרות אני מזה מרגישה נוח שהיא שם" איזה מתוקה היא!!!!! ואז שנכנסו לחדר אז היא עושה לי "יאללה יעל תתחילי לפרגן" והיה מזה כיף!! הם שרים את השיר "שמע ישראל" והם שרים את זה מדהים!!!!!!!!! אחר כך לקחו את הקבוצה שמארגנת את הטקס סיום ואני שם...והבמאי שלנו זה טל סונדק...הוא היה בארוויזיון ב2001...הוא מדהים!! הוא כזה מותק של בנאדם!! והוא גם ממש מצחיק!! הקיצר יהיה מופע שולט!! ונעשה גם חיקויים של המורים וגם נעשה קטע של "קבלו את קולקציית שנות ה-80" ואז המורות יעלו לדגמן
יהיה מזה יפה!! והוא אמר שהוא רוצה שאני אשיר
אאאאאאאא הוא אמר לי שאני שרה יפההה
איזה חמוד הואאאא הוא אמר שהוא יקח אותנו לאולפן הקלטות בהוד השרון ונשיר שם
איזה מתוק איך הוא משקיע בזה
והיום הלכתי עם אמא שלי לקנות בגדים
מי שרוצה לראות מי זה טל סונדק שיכנס לאתר שלו...http://www.sondak.co.il הוא ממש חמוד...!! אה ובצילומים אחת המורות התאפרה...אז אמרתי לה "למה אתן מתאפרות אתן במילא לא תצאו טוב"
אז היא אמרה "כן אה...המורות מזה מכוערות" אמרתי לה "שמעי..." חחחחחחחחחח איזה חמודה היא
אבל בדוגרי היא יפה...רק שתרזה טיפה והיא תהיה מזה יפההה!!!