בוקרררררררר

בוקרררררררר

יו אני שונא את השבוע הזה יש לי היום מבחן בכימיה ואני לא יודע כלום וזה מבחן ענקי. במשך השבוע יש לי עוד 2 מבחנים בעעעעע. בהצלחה כל מי שצריך. נ.ב אוסישקין לא יפול!!!!

בוקררררררררררר../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

עדו - בהצלחה במבחן
היום לי ולעינב יש מבחן בדיניםםםםםםם
וזה היה על פוווול חומר ללמוד
אז תאחלו לנו בהצלחה ענקיתתתת
לכל מי שהולך היום לחיפשה לחנות סקצ'רס
שיהנה
-רעות-

חופייי

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo41.gif

אני מתחילה מעכשיו ללמוד למתכונת בעוד שבועיים...יאוו זה פולללל חומר אלוהים!! בהצלחה לכל הנבחנים שיהיה לכולם המשך יום מקסים

יעל 13

New member
צהריים הכי מעצבנים בעולם!!!!!!!!!!!

כבר אמרתי שאנישונאת את המורה לאנגלית!??!?!? הזונה הזאת שימח שמה הויאה אותי לשעתיים בלי שעשיתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!! כולם דיברו וצחקו ורק יעל יוצאת!!!!!!!!!!!!! אני יהרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!!! הזקנה המכוערת הזאת שתלך תחפש מי ינענע אותה!!!!! אני שונאת אותהההההההההההההההההההההה אחר כך התחלתי להתווכח איתה אז היא עושה לי "תחכי ליד החדר של היועצת!את לא זזה מפה עד שהיא באה!" אמרתי לה "טוב טוב לכי תלמדי יש לך שיעור" יוו איזה זונהההההההההההה אחר כך היועצת באה...אז אמרתי לה וזה ובדיוק חברות שלי ובאו והצדיקו אותי...אז שדיברתי איתה מלא ילדים רצו לדבר איתה ונדחפו אז התעצבנתי אז צרחתי "די כבר!!!!!!!!!!" וכולם היו בשקט
ואז אמרתי לה "עכשיו תקשיבי.." והתחלתי להסביר לה...ואז היא אמרה "אני אדבר עם המחנךש לך שיטפל בזה" אמרתי לה "לא רוצה! הוא יכול להיכנס לי בתחת הוא לא עושה כלום!" אז היא אמרה "תגידי כמה אנשים נכנסים לך בתחת?" אמרתי לה "המוןן"
ואז היה לנו הכנה למיצב במורשת...50 שאלות...היה מזה קל...!!! היועצת אמרה לי להיכנס לאנגלית אז אמרתי לה שגם אם יתחננו אני לא נכנסת למורה הזקנה והמכוערת הזאת! אחר כך הייתי עצבנית אז לפני שחילקו את ההכנה למיצב התחלתי לצרוח "אני שונאת אותהה!!!!שתמות כבר!!אמן תיפול לבור וטנק יחסום אותה אמן!!!!" קצת השתגעתי
אני באמת מתחילה לשנוא אותה!!!!!!!!!מה מתחילה?! אני כבר שונאת אותה מתעבת אותה שתמות כבר!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמאל'הההההההההההההההה איך את מתחצפת למורים חחחחחחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
אני נורמלית ועוד איך../images/Emo9.gif

פשוט כשטיפה מעצבנים אז אני יכולה להיות מאד לא נחמדה

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סתמי!!! יש לי 149 אייקיו!! לאיינשטיין היה 170!!! אני איינשטיין קטן!! גודל לי איינשטיין קטן במוח

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחח אז היית מליונרית../images/Emo3.gif

באמת גדל לי איינשטיין במוח

חחחחחחחחחחחחחחח נעללל..../images/Emo26.gif

באמא שלי את משוגעת... גם לי היה היום קטע עם המורה לאנגלית..שמעי... אני לא יודעת מה המקום הקבוע שלי..כל שיעור היה מעבירה אותי מקום.. היום הלכתי התיישבתי ליד חברה שלי..(מה שאני עושה בדר"כ) והיה לי במבה בתיק..אז כל מי שישב סביב השולחן שלנו אכל חחחח זה ממש ממש בתחילת השיעור..ואיך שכולם קלטו שהמורה באה להתסכל לכיוון שלנו..זרקנו ת'שקית על הריצפה חחחחחחחחחח קיצור כניראה באיזשהו שלב המורה קלטה..שאוכלים משהו..ושאני המארגנת של החפלה..חחחחחחח..אז ישר היא שאגה עלי..(לא צועקת ש=ו=א=ג=ת חחח) היא:"הילההההההההההההה קומי מיד משם ותעברי לסוף" אני:"מההההההה? אני לא עוברת לסוף אני לא רואה טוב(אני באמת לא רואה טוב) יש לי אישור לא לשבת בסוף" היא:"את תעברי לסוףףףף ע=כ=ש=י=ו!!! אני:"לאאאאאאאאאאאאא אני לא עוברת לסוףף!!את לא מבינה שיש לי אישור שאסור לי לשבת בסוף?!?!!?" היא:"את ע=כ=ש=י=ו עוברת..ואחרי שתביאי לי ת'אישור אני יחזיר אותך לאן שהוא קדימה" אני:"טוווווווווווווווווווווווב"
ואז עברתי..והיה כתם יבש כזה..שאי אפשר לנקות אותו..על השולחן..אז כדי להתחמק מלשבת בסוף אמרתי לה: "המורה השולחן מלוכלךךךךךךך" *היא לא מקשיבה...עסוקה בילדים שמפריעים* אני:"המוווווווווווווווווורה!!לא יעזורר לךךך אני לא יושבת במקום המסריח הזההההההההההה" *היא עדיין לא מקשיבה* ואז ידיד שלי התחיל לירוק על השולחן חחחחחחחחחח אני למורה:"המוווווווורה יש יריקות על השולחן" חחחחחחחחחחחח מסכנה מרוב ששיגעתי אותה..היא:"טווווווווווב בואי ליד תמיר" חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה הכי מצחיק שיש
שתמות!!!

למעלה