צהריים הכי מעצבנים בעולם!!!!!!!!!!!
כבר אמרתי שאנישונאת את המורה לאנגלית!??!?!? הזונה הזאת שימח שמה הויאה אותי לשעתיים בלי שעשיתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!! כולם דיברו וצחקו ורק יעל יוצאת!!!!!!!!!!!!! אני יהרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!!! הזקנה המכוערת הזאת שתלך תחפש מי ינענע אותה!!!!! אני שונאת אותהההההההההההההההההההההה אחר כך התחלתי להתווכח איתה אז היא עושה לי "תחכי ליד החדר של היועצת!את לא זזה מפה עד שהיא באה!" אמרתי לה "טוב טוב לכי תלמדי יש לך שיעור" יוו איזה זונהההההההההההה אחר כך היועצת באה...אז אמרתי לה וזה ובדיוק חברות שלי ובאו והצדיקו אותי...אז שדיברתי איתה מלא ילדים רצו לדבר איתה ונדחפו אז התעצבנתי אז צרחתי "די כבר!!!!!!!!!!" וכולם היו בשקט
ואז אמרתי לה "עכשיו תקשיבי.." והתחלתי להסביר לה...ואז היא אמרה "אני אדבר עם המחנךש לך שיטפל בזה" אמרתי לה "לא רוצה! הוא יכול להיכנס לי בתחת הוא לא עושה כלום!" אז היא אמרה "תגידי כמה אנשים נכנסים לך בתחת?" אמרתי לה "המוןן"
ואז היה לנו הכנה למיצב במורשת...50 שאלות...היה מזה קל...!!! היועצת אמרה לי להיכנס לאנגלית אז אמרתי לה שגם אם יתחננו אני לא נכנסת למורה הזקנה והמכוערת הזאת! אחר כך הייתי עצבנית אז לפני שחילקו את ההכנה למיצב התחלתי לצרוח "אני שונאת אותהה!!!!שתמות כבר!!אמן תיפול לבור וטנק יחסום אותה אמן!!!!" קצת השתגעתי
אני באמת מתחילה לשנוא אותה!!!!!!!!!מה מתחילה?! אני כבר שונאת אותה מתעבת אותה שתמות כבר!!!!!