בוקרררררררר

אחר צהריים טובים ..../images/Emo9.gif בשבילי זה

בוקר

../images/Emo42.gifערבבבב טובבבבב אנשיםם../images/Emo70.gif

אני אהיה מיכל וארשום לכם מגילה
טוב אז... מהבוקר אני בחוץ עד עכשיו , עכשיו חזרתי הביתההה וואיייי איזה חווםם בחוץץץץץ.... מחר ביצפררררר..........
טוב לא ממש יצאה לי מגילה כמו של מיכל... שיהיה

חחחחחחחח../images/Emo110.gif

איזה רעים מעכשיו אני לא ירשום מגילות
חחחחחח סתם איך אני ישתלט על עצמי
סאלי איך מחר יש לך בצפר
אתם לא חוזרים לבצפר יום רביעי

../images/Emo85.gifערב טובב..

מישהו זוכר אותיי
אז סורי שנעלמתי לכם.. פשוט לסבא שלי הייתה אזכרה
ומיד לאחר מכן עבדתי, נסעתי לירושלים ליומיים.. ועוד ועוד.. בכולופן אני פעע.. ועד שאני אטוס אני גם אשאר.. התגעגעתי לכולכם המוניםםםםםם
אוהבת המוןן המון המוןןן איילת

נ"ש ..

תגידו איך קוראים לזה ששחק את אייל חבר של אגם בסדרה!?!!? זה דחוף.. ושובב..הבקשה שלי על אושרי כהן(טל) מי שיש דבריפ עליו לא משנה מה סרטונים תמונות קטעים הכללללללללל שידבר איתי דחוףףףףףףףף

לילה טוב!!!

שיהיה לילה טוב לכולם! חלומות פז! אם אתם לא מצליחים להירדם
אז תספרו כבשים... חיחיח ו... זהו
אני

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

אתם לא יודעים מה עש לי היום ... אתמול הלכתי לישון ב2 וחצי לפנות בוקר כי היינו עם החבר'ה בחוץ ככה שלא קמתי מוקדם אלא ב12 וכל החבר'ה שלי עשו את יום המים די מוקדם אז לא ממש פחדתי לצאת החוצה כי חשבתי שהם הלכו כבר.. קיצר חברה שלי קוראת לי מהחלון והיא גרה מולי קיצר אני התעכבתי והיא ממשיכה לקרוא לי בלי הפסקה והיא אף פעם לא קראה לי ככה...אני הלכתי אליה ואיך שפתחתי את השער של הבית שלה היא עמדה מולי עם צינור בגודל אני לא יודעת מה והביאה לי שפריץ לפנים..וואי מה עשיתי לה ולא רק זה התברר שהחבר'ה שלי רק התחילו את החגיגה ושברו עלי כמה ביצים... סה"כ היה מזה כיף....

ערב טוףףףף לכולם../images/Emo173.gif

ווואי כמה אכלתי גבינה גבינה וגבינה חחחחחח אני צריכה עכשיו להוריד הכללללל חחחחחחחחחחחח מחר חופש יום אחרון תנצלו את זה!!! לאהו'ש נופרו'ש

למעלה