צהריייייייייים../images/Emo110.gif
עדו אני מקווה שהיה לך בסדר במבחן
היה לי היום שעה ראשונה לשון.. היה פסדר שעה שנייה היה לי ערבית- מבחן! כמה שהתכוננתי אתמול [הכי הרבה שהתכוננתי למבחן בערבית
כי לערבית אני אפעם כמעט לא מתכוננת.. והתכוננתי עד שזכרתי את כל ה100 מילים] היה כזה גרועעעעעעעע! היה לי כ"כ חרא.. ואני באה למבחן.. מבחן של עמוד! כ"כ קשה.. ביקשו ממנו לכתוב משפטים.. "משפטים" סיפורים כמעטט!! והיתה איתנו מורה של הבבגרויות כי המורה של ערבית היתה צכה ללכת.. והיה נורא קשה.. החלטתי לקחת סיכון ולנסות להוציא מהתיק את המילים של המבחן
שנתנו לנו.. והצלחתי
אז העתקתי משם 2 מילים שהייתי צריכה ל"משפטים".. ואז היה צלצול.. והמורה מטומטמת הזאת אספה תמבחנים!! ולא סיימתי.. היה לי עוד איזה 2 "משפטים" לכתוב.. ומה הבעיה שלה לחכות כמה דקות?! לפחות שתיתן לסיים תמבחן! זה כ"כ עיצבן אותי.. ממש התבאסתי.. וחיפשנו תמורה כי לפני שאני רוצה לדעת תציון שלי [שיהיה בערך 50/:..] אני רוצה לעשות מבחן חוזר.. ערבית זה כ"כ קל! והמבחן הזה היה כזה קשה.. בכל מקרה היא לא היתה שם.. ויום ראשון אני ישר מבקשת.. היה כ"כ מבאס.. זה נורא ביאס אותי.. הייתי עם מצברוח חרא.. ואח"כ היה שעה שלישית תנ"ך.. ובאה אלינו אחת עם שאלון ועשינו
והיה צריך לרשום מה ההורים עובדים וכאלה.. ואז היה איזה מליון שאלות.. חחחחחחחחחחחחח וילדים מהכתה שלי מה הם רשמו בעבודה של ההוריםם
חחחחחחחח הם היו כאלה ציניים.. חחחחחחחחח ואני קוראת את מה שהם כתבוו וכבר כואב לייי מרוב צחוווקק..חחחחחחחחחחח הם הרגו אותייי.. שעה רביעית המורה שלנו בדקה תמבחן שהיה יום ראשון.. אבל קצת הרעשנו אז היא לא חילקה
היה מצחיק ומשעמם.. שעה חמישית היה לי אזרקחות [עם אותה מורה מהשעתיים הקודמות! שתבינוו..] שעה שישית נתנו לנו עבודה בספרות.. וזהו
ושבוע הבא יש לי 3 מבחנים וקששששששששששששששששששששההההה העיקר שסופשבוע.. אני צריכה את זה
יומטובבבבבבב