בוקררררררררר

בוקררררררררר

אוף יש לי היום מבחן בהסטוריה רגיל בהצלחה לי ואולי לפני זה אני מקבל מבחן בהסטוריה מוגבר אמן אז בהצלחה לי וכל מי שצריך גם בהצלחה לו. לפחות אני מתחיל היום ב9 אבל אז יש לי 6 שעות ערררררררר

בוקר טובבבב../images/Emo9.gif

אין מבחןןןןןןןןןןןןןןן יששששששששששש סוף סוף יום אחד שאין מבחן או בוחן .. עדו בהצלחה
ולכול מי שיש בוחן או מבחן בהצלחה

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

יום ראשון יש לי מבחן בתושב"ע (ענקקק) ויום חמישי הבא יש לי מבחן ענק בהיסטוריה...אוףףף עדו בהצלחה.. שיהיה לכולם המשך יום מקסים...שימו לב איזה יום אכזרי יש לי היום... ששעתיים מטמתיקה שעתיים היסטוריה שעתיים תורה נביא... אאאאא

תודה ולי יש מערכת יחסית דומה

שעה 2-3 הסטוריה מוגבר 4-5 הסטוריה רגיל מבחן 6-7 אנגלית בעעע כמו שכתבתי קודם שעה 2 זה בעצם שיעור 1 שלי

בוקר טווווווווווווווווווב../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחחח מצאתי לי זמן חדש לצאת לביצפר ככה שאני יגיע בול בצלצול.. אזזזזז..יש לי עוד רבע שעה...=]=] היום אין לי שום מיבחן או בחן למזלי שיהיה לכם המשך יום מדהיםםםםםם
ה=י=ל=ה

בוקררררר טובבבבבבבבבבבב

וחוחוחו אני מתחילה בעשר(אבל יש הפסקה אז אני מתחילה בעשר ורבע חחחחחח) ולכל אלה שיש מיבחנים אז בהצלחושששששששששששש ו........ תהנו
עפתי
אוהבתכם הודיהההההההה

natali2007

New member
בוקר לחוץץ חח

ממצצבב?? בטח עכשיו כולכם מבלים בביצפר חחח אני מתחילה היום ב-10:35 אין לי 3 שעות ראשונות =-) אבל אני מסיימת ב-2 וחצי חחח יש לי היום מבחן באנגלית של רמה א'..-->איזהה לחץץ!! שיהיה לי בהצלחה ולכל מי שיש היום מבחן או בוחן !! שיהיה לכם המשךך בוקר טוב עם המון חיוכים והצלחות!!

../images/Emo113.gifצהריים טובייםם../images/Emo70.gif

איזה יום קצר חח סימתי ב-11 בבוקר היה לי לשון היה לי בוחן היה אחלה.. ואח"כ היה אנגלית קיבלתי בבוחן 70 חח זהוו יומטווובב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

יאוו אתם לא מתארים לעצמכם איזה צחוקים עשינו היום בבית ספר... חברה שלי הקליטה אותי (כרגיל) מחקה את יהודה סעדו וזה היה כל כך מצחיק...יש לי משהו עם חיקויים זה משהו....ועם הקלטות.... נהייתי צרודה מרוב צחוק ואז קלטנו את חברה שלי מדברת לעצמה ועוד יותר התפקעתי...חחח אוי זה היה יום מעייף...

צהריייייייייים../images/Emo110.gif

עדו אני מקווה שהיה לך בסדר במבחן
היה לי היום שעה ראשונה לשון.. היה פסדר שעה שנייה היה לי ערבית- מבחן! כמה שהתכוננתי אתמול [הכי הרבה שהתכוננתי למבחן בערבית
כי לערבית אני אפעם כמעט לא מתכוננת.. והתכוננתי עד שזכרתי את כל ה100 מילים] היה כזה גרועעעעעעעע! היה לי כ"כ חרא.. ואני באה למבחן.. מבחן של עמוד! כ"כ קשה.. ביקשו ממנו לכתוב משפטים.. "משפטים" סיפורים כמעטט!! והיתה איתנו מורה של הבבגרויות כי המורה של ערבית היתה צכה ללכת.. והיה נורא קשה.. החלטתי לקחת סיכון ולנסות להוציא מהתיק את המילים של המבחן
שנתנו לנו.. והצלחתי
אז העתקתי משם 2 מילים שהייתי צריכה ל"משפטים".. ואז היה צלצול.. והמורה מטומטמת הזאת אספה תמבחנים!! ולא סיימתי.. היה לי עוד איזה 2 "משפטים" לכתוב.. ומה הבעיה שלה לחכות כמה דקות?! לפחות שתיתן לסיים תמבחן! זה כ"כ עיצבן אותי.. ממש התבאסתי.. וחיפשנו תמורה כי לפני שאני רוצה לדעת תציון שלי [שיהיה בערך 50/:..] אני רוצה לעשות מבחן חוזר.. ערבית זה כ"כ קל! והמבחן הזה היה כזה קשה.. בכל מקרה היא לא היתה שם.. ויום ראשון אני ישר מבקשת.. היה כ"כ מבאס.. זה נורא ביאס אותי.. הייתי עם מצברוח חרא.. ואח"כ היה שעה שלישית תנ"ך.. ובאה אלינו אחת עם שאלון ועשינו
והיה צריך לרשום מה ההורים עובדים וכאלה.. ואז היה איזה מליון שאלות.. חחחחחחחחחחחחח וילדים מהכתה שלי מה הם רשמו בעבודה של ההוריםם
חחחחחחחח הם היו כאלה ציניים.. חחחחחחחחח ואני קוראת את מה שהם כתבוו וכבר כואב לייי מרוב צחוווקק..חחחחחחחחחחח הם הרגו אותייי.. שעה רביעית המורה שלנו בדקה תמבחן שהיה יום ראשון.. אבל קצת הרעשנו אז היא לא חילקה
היה מצחיק ומשעמם.. שעה חמישית היה לי אזרקחות [עם אותה מורה מהשעתיים הקודמות! שתבינוו..] שעה שישית נתנו לנו עבודה בספרות.. וזהו
ושבוע הבא יש לי 3 מבחנים וקששששששששששששששששששששההההה העיקר שסופשבוע.. אני צריכה את זה
יומטובבבבבבב

חופייי

New member
מיכי לא נורא מאמי!! כולה ערבית

כמה ששנאתי את המקצוע הזה...מכירה את המבחנים האלה..בעע

תנקקיו חופי../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif

לאביו
ואממ כה.. תמיד הלך לי אחלה בערבית.. הכי נמוך שקיבלתי שנה שעברה בערבית היה 92.. והפעם אני יקבל איזה 50
תוודע על העידודד

יעל 13

New member
צהרייםםם

לאחותי הגדולה יש יומולדתתת היא בת 17
חחחח אני נכנסת עם חברה הביתה והיא צורחת "יעל יש לי יומולדת!!" אניא ומרת לה "מה את אומרת" והיא קפצה ואמרה "בגלל שזה היומולדת שלי אני מרשה לך לחבק אותי" עשיתי לה "רוצה חיבוק?את תתני לי
" חחחחחחחחחח והיא נתנה
ואז היא הראתה לי שקנו לה כזה דובי עם לב אז לקחתי והעפתי אותו לראות א הוא עושה רעש חחחחחחחחחחחחחחח אז אחותי עושה לי "יא מטומטמת לא שמו בזה כסף" אני עושה לה "חחחחחחח מה הקשר?אולי הוא משמיע שירים?" והיא אמרה "חחחח גם אני עשיתי ככה וכולם חשבו שאני משוגעת" אמרתי לה "רק חשבו?" ואז היא צחקה

יעל 13

New member
אאאאאא גם לבן דוד שלי יש יומולדת!

הוא בן שנההה הוא נולד בתאריך של אחותייייייי

יעל 13

New member
חחחחח נעלתי את אחותי בחדררררר

כי לא רציתי שהיא תראה את הבלונים שלה שאצלי בחדר...והיא רצתה להציץ...אז נעלתי אותה ואז פתחתי את החדר שלי ואז פתחתי את שלה נכנסתי לחדר שלי ונעלתי אותו

למעלה