בוקרררררררררר

חלי 66

New member
בוקרררר../images/Emo42.gif

בוקר טוב אני קמתי ב11 חשבתי שכבר פתחו שירשור חחח שיהיה יום טוב לכולםםםם
ושיר שמחה שנהנת תמיד סבבה לישון עם חברות חיחיחי

צהריים!!=]

צהריים מצויינים...אני כבר כמעט סיימתי את כל השיעורים שהרסו ת'שבת..אולי דודים שלי באים אליי בערב איזה כיפפ!!=] אחותי יוצאת לטיול שנתי השבוע..איזה כיפפ לה!!אני בטוח יתגעגע למרות שהיא לפעמיים מעצבנת..=] אני בטיול שנתי ב-29 ו-30 במרץ איזה צחוקים וסבבה הולך להיות כמו שנה שעברה יאוו היה כל כך צחוקים היינו צריכים לישון באוהלים וזה נשמע דפוק ומגעיל אבל היו הכי צחוקים שבעולםםם...=]השנה באכסנייה עוד יותר כיפפ=] חוויות מאוחר יותר..למי שמעוניין..=] שבת מצויינת מחר נראלי אני ילך לחברה אחרי בצפר בשני בטח אני ילך לקנות בגדים כי השבוע הייתי עמוסה..וכל השבוע נראלי תפוס כל פעם משהו אחר..=]אני ישתדל להיות הכי שאני יכולה..=] יאללה ביוש אני אכתוב במוצ"ש...ומדי פעם כאן!!=]

תהני מותק בטיול השנתיי

ותהני מחר אצל חברה אם תלכיייי חחח קיצר פשוט תהני=] אממ צהרים טובים סתם הסתובבתי בצפון כלניות וכו' היה נחמד:) עכשיו אני מתחילה ללמוד למבחן ולעשות שיעורים אוףף מחר חוזרים לשבוע חדש שלא יעבור

האא....

ואפשר להתגעגע כי בכל זאת אחוית בלעדייה ריק לא אמרתי שאני יבכה מגעגועים אבל בכל זאת אחותת...אני קצת יתגעגע לא משהו רציני.. ואני מקווה שהם יבואו!!

צהריייייייםםם../images/Emo110.gif

אני רואה ראש גדול
חח בדיוק התחיל.. מממ אני ישנה אצל אבא שלי.. מחר מבחן.. בתנ"ך.. אני חייבת להתכונן.. [כן אני מכירה את הלהתכונן אצלי
] יעל
בהצלחה במבחןןן:) אני צה תמססןן שלך! [תשלחי לי במסר
] שבת שלום! יומטוב

שבוע טופ!!=]

שבוע טוב ומוצלח לכולםםם.. הייתה שבת בסיידר גמור חבל שלא הצלחתי כמעט לצאת כי היו מלאאא שיעורים אבל לונורא מחר אני הולכת לחברה..אני יזחור אחה"צ.. אופפ חברה שלי עוזבת ב-1 במרץ רחוקקק רחוקקק היא עוזבת לצפוןן והיא תהיה רחוקה מאודד אופפ..=[היא תבוא לבקר והכול אבל אני יתגעגע המוננ אם החברה הכי טובה שלי הייתה עוזבת נגיד לא היו לי חיים בלעדייה כמעט היא הכול כמעט בשבילי..בלעדייה לא יהיה צחוקים,כיפ וכלום..אבל זו שעוזבת היא חברה מדהימה שלי והיא טובה מאודד אני יצטרך להתתמודד עם זה אני ישבב בטוחח מלא זמן ויבכה שלא תעזוב..אני לא רוצה!!!די לא רוצה להיזכר בזה עכשיו לא רוצה לחשוב על זה עכשיו... המשך שבוע טוב ומקסים לכולם...=]

תהני אצל חברה שלך מחר../images/Emo9.gif ו..../images/Emo26.gif

לונורא
העזיבות האלה של בנות מהכיתה תמיד קורות
אבל מתגברים
פשוט תשמרו על קשר

הדסוששששששש

זאת לא הייתה מסיבת פיג'מות פשוט חברה ממש טובה שלנו עזבה בתחילת השנה אז הלכנו כולם להתנחל אצלה יומיים

הדסוששששששש

זאת לא הייתה מסיבת פיג'מות פשוט חברה ממש טובה שלנו עזבה בתחילת השנה אז הלכנו כולם להתנחל אצלה יומיים.. היא מזה צחוקיםם

למעלה