בוקררררררררררר
מה נסגר איתכם אנשים? איפה כולם? איזה יבשים אתכם יאללה... היום יומולדת ליהודה
מזל טוב לו
אתמול שמרתי על בני דודים שלייי איזה מתוק בן דוד שלי אלוהיםםםםםםם הוא רצה לראות סרטים...אז הוא הביא לי את מרי פופינס ואז סגרנו כי הוא לא רצה...ואז הוא רצה קופיקו אז שמתי לו ואז הוא ברח חחחחחחחחח אז הלכתי אליו והוא לא עזב אותי כי הוא פחד מקופיקו חחחחחחחחחחחחח יו הוא הרג אותייי אחר כך החלפתי לו חיתול והוא התחיל לבכות שהוא רוצה את אמא שלו...הקיצר פתאום נזכרתי שכשדוחפים לתינוקות משהו לפה הם פתאום סותמים
והוא לא אוהב מוצץ אז הבאתי לו בקבוק והוא שתק...אחר כך סבא שלי בא לבקר והוא הרדים אותו ואז הוא הלך ואחרי רבע שעה אשתו של דוד שלי הגיעה ואז אמא שלי גם באה פתאום...ואז חזרנו הביתה ואבא שלי התקשר ואמר שפרצו לו לאוטו...האוטו אצל דודים שלי שבאו לביקור בארץ כי יש להם 4 ילדים אזס הם צריכים אוטו גדול אז הבאנו להם את הג'יפ...ופרצו אותו...כנראה הגנבים רצו לקחת את הכל האוטו ולא הצילחו כי הייתה סיסמא אז הם לקחו את המחשב בנייד של דוד שלי וזה אחרי שאמרנו לו בפירוש לא להשאיר את המחשב באוטו כי כבר פרצו לחברים שלנו באותו מקום....והם גם לקחו 100 דולר לדודה שלי... הם לא הרסו את האוטו או משהו...הם פשוט לא הצליחו להתניע אז הם לקחו את המחשב ואת הכסף והלכו... איזה מצחיק היה אתמוללל לא סיפרתי לכם אבל פעם שעברה שהייתי אצל דודים שלי היה לי התקפת ג'וקים...הרגתי איזה ג'וק אז כל הגדוד שלו בא
ולא מצאתי מרסס אצלם...הקיצר זה נגמר יכשהו אז אתמול לפני שיצאתי מהבית לקחתי איתי מרסס חחחחחחחחחחחחח אבל כשהגעתי לשם סגרתי את כל הבית שלא יכנסו אז לא היו ג'וקים היו רק יתושי ענק
מה נסגר איתכם אנשים? איפה כולם? איזה יבשים אתכם יאללה... היום יומולדת ליהודה