בוקרררררררררררר

יעל 13

New member
בוקרררררררררררר

אני יוצאת עכשיו
אחח...איך בא לי על הטיול הזה
יום מקסים לכולם

צהרייייים../images/Emo110.gif

אנשיםםםםםםםם הפורום מתתתתתתתת!!! תכניסוו את כולםם לכאןןןן בחזרהה! יש לי המונמון שיעורים במתמטיקה אז אני אלך לעשות תכף והיה מבחן בביולוגיה.. אני ממש ממש חייבת שזה יהיה באיזור ה95-100.. אני ממש ממש ממש מקווה.. אני לא רוצה שגם פהה ירד לי ציוןן.. והיא החזירה גגם תעבודות:p והיא לא נתנה ציון רק הערכה במילים.. היא אמרה שמחר היא תגיד לנו איזה סביבות ציון זה כל הערכה.. היא כתבה לי מעולה
אז אני חושבת שזה יהיה בסדר
ועשו לנו בוחן פתע כזה על ההמנון..
כי המורה שלנו אמרה שהיא חושבת שאפחד לא יודע תמילים
אבל סזה בטח לא יהיה ציון סתם היא רצתה לראות.. חחחח יאלללללללללללללללללללללללללה הלכתי ללמוווד [ברור
] יש לי גםםם תעבודה המסריחה הזאת באנגלית שאני חייבת לסייייייים אני אלך בעוד שעה בערךךך:p ייומטוב לכולם

ערב ........ עוד שבוע מומולדת!!!

וגם ל'ג בעומר ...... אני פוחדת למה אתמול היה לחברה של יום הולדת ובאתי עלייה עם עוד כמה וזרקנו עלייה ביצים וקמח. ואיזה בלאגן עשינו לה ....... סיון ושרית אתם שומרות עליי .... לילה טוב למי שהולך לישון ........ -קרן-

natali2007

New member
ערבבב

אתמול חזרתי מטיול שנתייי!! היה כייףףף והיו המון צחוקיםםם!!! לא הספקתי להיפרד ממכם וע זה אני מבקשת סליחה!! מיכלל התקשרתי אליך יום ראשון בבוקר השארתי לך הודעה..לא התקבלה? חחח יוואו מרובב שיש המון חוויות אין לי כוח להתחיל חחח אני יספר כבר מתישו חחחחח

למעלה