בוקרעזרה

vq13369

New member
בוקרעזרה

בוקר טוב לכולכם. אני ממש צריך את העזרה שלכם. אשתי רוצה להתגרש ממני כי היא אומרת שאין לנו כבר זוגיות ונמאס לה. אני לא מסכים איתה כי יום אחד אנחנו מדברים על איך לקנות דירה חדשה ונמצאים בטיפולי פורית ופתאום על משהו קטן היא רוצה לזרוק הכל. אמנם יש לנו הסטוריה ארוכה אבל בכל זאת... יש לנו ילד קטן בן שנה ואני כל כך אוהב אותם, את אשתי והבן שלי. בבקשה תעזרו לי איך לשכנע אותה שאני רציני והכי חשוב לא להית ברכבת הרים הזאת שוב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
קח טיפ

אתה כותב "על משהו קטן היא רוצה לזרוק הכל".
המשפט הזה מראה שאתה מקטין את מה שמפריע לה.
אם ה"משהו" הזה זה מספיק גדול כדי שהיא תתגרש, ואתה עושה מזה "משהו קטן", זה בעצם אומר שאתה אנוכי, מורכז בעצמך ולא אמפטי.

אז תתחיל בלהכיר בזה שאתה בן זוג לא מספק, שלא טוב לא איתך. אולי אם תבין את זה יש לך סיכוי כלשהו לשכנע אותה שיש סיכוי לשינוי. אבל כל זמן שאתה מתבצר ב"משהו קטן", ברור לחלוטין שאתה לא תשנה את זה.

seeyou

New member
בבקשה תעזרו לי איך לשכנע אותך שהבעיה רצינית

יותר ממה שאתה חושב?
אישה שעוברת טיפול פוריות עם ילד בן שנה לא תזרוק הכול בגלל דבר קטן(חסר חשיבות מבחינתך) אלא אם זאת היתה החשיבה שלה הרבה זמן ורק רצתה תרוץ/הזדמנות

לדעתי עדיף גרושים "נעימים"(בהסכמה) מאשר נשואים בסיר לחץ

יוסי

ivgy1980

New member
תדבר עם אישתך. פשוט תדברו.

או תעשו טיפול פסיכואנליטי.
אבל תקשורת לפני הכל!

שריטילי

New member
לפעמים כל מה שצריך לעשות זה לזרום איתה

במקום לדבר, לשכנע ולהתווכח - להגיד לה "בבקשה גברת, את מוזמנת לקום וללכת. אני נשאר כאן ואם את רוצה אני אשמח ללכת איתך לייעוץ זוגי ללבן את העיניינים בינינו" וזהו, לא לשתף יותאר פעולה עם השגעונות שלה.

אם אתה באמת רוצה עזרה

אז תגיד לנו מה זה הדבר ה"קטן" שבעטיו היא רוצה לפרק את הנישואין ואולי יהיו פה אנשים שיוכלו לייעץ איך להתקדם ולפתור את הבעיה.

אגב, אם כל פעם מדובר במשהו "קטן" אחר אז כנראה שהבעיה הרבה יותר עמוקה ומורכבת ממה שזה נראה.

למעלה