זה מה שקורה עם הימים האלה.ייצוג נשים מצומצם במוסדות כנסת, שלטון מקומי, ובעצם בכל מקום נחשב ומשפיע
פערי שכר גדולים וכנראה גם גדלים בין נשים לגברים
רצח נשים הופך לדבר שבשגרה
להמשיך?
סתם חגיגה צרכנית מיותרת
הייצוג בתקשורת נמוך לעומת הגברים.ייצוג נשים מצומצם במוסדות כנסת, שלטון מקומי, ובעצם בכל מקום נחשב ומשפיע
פערי שכר גדולים וכנראה גם גדלים בין נשים לגברים
רצח נשים הופך לדבר שבשגרה
להמשיך?
סתם חגיגה צרכנית מיותרת
למיטב ידיעתי לנשים יש זכות בחירה בדיוק כמו לגברים אז על מה בדיוק את מקטרת ?ייצוג נשים מצומצם במוסדות כנסת, שלטון מקומי, ובעצם בכל מקום נחשב ומשפיע
נובמת מאחורי כל גבר עומדת לפחות אשה אחת ובדרך כלל עומדות כמה, שהן קובעות לו מה הוא יקדם בחייו, הן המשתמשות העיקריות בכספו וכוחותיו.
לכל גבר יש לפחות אמא, בדרך כלל יש לו בת זוג, יש לו הרבה פעמים אחיות ויש לו בנות ונכדות.
כל גבר נורמלי באשר הוא קם בבוקר במחשבה על הנשים בחייו ועובר את כל חייו במטרה עליונה להגן עליהן, לספק את צרכיהן ולשמח אותן.
אין אינטרסים גבריים מול אינטרסיים נשיים שיש ביניהם איזו התנגשות, גם אם אלה ואחרות רוצות מסיבותיהן להציג זאת כך.
גברים ונשים הם לא יריבים. למעשה גברים ונשים הם השותפים. היריבים הם בתוך המין. היריבים של גבר הם גברים אחרים, ונשים נאבקות על מקומן עם נשים אחרות.
כל האינטרסים של גבר ואשה משותפים ונשים הן שקובעות אותם. קודם כל המשפחה, הילדים, הבית.
לא סתם אומרים בצרפתית Cherchez la femme. הצרפתים מבינים בנשים.
באמת לא סתם...לא סתם אומרים בצרפתית Cherchez la femme. הצרפתים מבינים בנשים.
אני מאותם גברים שבאמת צריכים להיזהר מה הם אומרים על נשים.אתה?
אני מ זו ע ז עת.
אל תדאג, הן לא מזהות אותך כאן בגלל המשקפיים והמסכה.אני מאותם גברים שבאמת צריכים להיזהר מה הם אומרים על נשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.