בוקסרים

eladberko

New member
מה קורה פה ?! לא הייתי יומיים ותראו כמה בלאגן

קודם כל חבר, או שתתיחס בצורה הולמת לעלמות החן של הפורום או שתתחפף. אם יש בחורות שמבינות גברים ויודעות לתת ביקורות כמו שצריך זו מיכל, על צ'ילי יש עדיין ויכוח למרות שהיא מראה צד אחר בזמן האחרון (לא להתלהב יותר מידי כמובן, יכול להיות שזה יעבור לה...) כל הוויכוח הזה לא לעניין, מי אמר שזה פורום רק לגברים ? זה פורום עלינו ובחורות הן חלק נכבד מהחיים שלנו, חלק משמעותי, נו טוב.. רוב הזמן זה מה שיש לנו בראש. וכל אחת שיש לה משהו לומר מוזמנת, במיוחד מיכל שנמצאת איתנו עוד מהקמת הפורום הנפלא הזה. היא אחת מאיתנו כבר הרבה זמן. אתה מתנהג כמו ילד, סלח לי. אתה מזכיר לי את הבחורות שמגיעות לכאן ורק זורקות הערות חסרות משמעות. אם יש לך בעיה עם נשים לך תתפרק בפורום אחר. כאן מכבדים, נכון שרוב הזמן צוחקים ויורדים עליהן, אבל בלי כבוד הדדי אין על מה לדבר. תיחנק.

elhaha

New member
... אם כן ואם לא...

מה זה חשוב לך? אני בהחלט שונא אנשים שמציקים ומזיינים את השכל.. מיכל ממש חמודה ולמרות שצילי בהתחלה הייתה קצת קרציה היא הראתה צד אחר... קצת אהבה ארמוניה סובלנות וקבלה חביבי, תאמין לי שזה לא הרג אף אחד. וזה לא אני מדבר, זה האני השני..... אני חושב.

למה בהתחלה .....?!

צ'ילי עדיין קרציה וגם אם היא חונכה לטוב בפורום הזה מבלי שהיא שמה לב, היא עדיין אחת הקרציות היותר מושכות שאני מעלה על דעתי. בשביל קרציה כמו צ'ילי, אני מוכן להיות כלב....

elhaha

New member
בטחחחחחחחח שאני מאמין גם לזה P=

פעם הבא שאת בשוק הכרמל סדרי לי איזה בוקסר של הומר, אני חולם על בוקסר מאז שהתחלתי לחלום.

soul on fire

New member
מה זה תסדרי לי?

תביא כסף אני אקנה, אני באזורית כל יום! בוקר אור =]

soul on fire

New member
זה ברוב המיקרים מידה אחת

וגם אם יש מידות זה בערך אותו הדבר, אני פשוט בוחרת לפי הציור יותר מאשר המידה..

למעלה