בוץ - קולוקציות

lexigali

New member
בוץ - קולוקציות

שאלה נוספת: בגדים עם בוץ - מה איתם: האם הם מלאי בוץ? ספוגים בבוץ? מרוחים בבוץ? רעיונות?

nutmeg

New member
גלי...

מה נהיה? אילו שאלות על הבוקר!? אהה... סליחה! צהריים? אין דרך אחת לתאר בגדים בוציים. אם הם מלאי-בוץ, הרוב בוץ מעט בגד. ספוגי-בוץ זה כשהבד כבר קיבל צבע חום באופן אינטגרלי ולרוב קורה כשהבוץ מימי משהו. מרוחי-בוץ נו? כשיש פסים ומריחות בדרך כלל לאחר נפילה על הקרקע אם בכוונה במשחק כדורגל ואם לא בכוונה ביום בוץ ברחוב על קליפת בננה. תחליטי את!

ואב בוצדדיב, אובריב:

להפריד את התבד בהבוצ...

סגנון הפרשנות של אמנון חוצה מחוזות:

אתמול במשמרת נגד פיטום אווזים נוכחנו לראות כי גם חלקים חברתיים אחרים אימצו לעצמם את סגנון-הפרשנות-שמחפש-את-הקשר-הכי-לא-הגיוני-בין-מילים- הגיוניות: כמה פרחות (תסלחו לי הביטוי, אני לא אוהבת אותו, אך אין לאן להמלט) עברו ליד השלט שאחזתי והגו בו:" מה-סה? פי...פי..פתאום? פיתאום אווזים! אההה, הבנתי, פיתאום אווזים!..." ואז הסבירה לחברותיה המשתוממות: "כאילו: פיתאום! פיתאום אווזים!! אה אה חה חה חה.." לא הצלחתי להתגבר על עצמי ופרצתי בצחוק פרוע.. מהל´שות..

shellyland

New member
אתם יכולים להשתמש בזה

לסטיקר החדש שלכם: פיתום כמה דם (כל הזכויות שמורות לגרי רשף, מאחת ההודעות היותר טובות שלו, בה התייחס לחידוש של "פתאום אך-שוא פתאום איום").

nutmeg

New member
אלגנטי כזה... הא?

"כשבוץ על בגדי" מונח לו בחביבות וממש מחכה ליד מנקה. הוא אפילו מוכן בהתנדבות גם לרדת מעל בגדי אם רק אבקש יפה. בכלל, יש מקומות פה ושם שהוא אפילו לא ממש נוגע בבגד, בחיי! בוץ חביב

shellyland

New member
אני נוהגת לכנות אותם

"בגדים מלוכלכים" או "בגדים לכביסה", רצוי בהרתחה ועם הרבה מרכך.

למעלה