בוץ בגלגלים

peegee

New member
בוץ בגלגלים

חזרתי מטיול מטמטם באיזור נחל תבור, השתוללנו, שקענו, חילצנו ובקיצור נהנינו כמו ילדים!! רק מה בדרך חזרה NISSAN TERRANO התקשתי לשלוט בהגה, מסתבר שהיה ריכוז אדיר של בוץ ושאר ג´פה באזור הגלגלים. ברור שהדרך הטובה ביותר להתגבר על הבעיה היא לעצור ולעשות ניקוי יסודי! אבל כולם עייפים כולם ממהרים לשלוח את התמונות בדוא"ל לחברה שלא הגיעו, האם יש פיתרון פשוט ומהיר (אם כי לא חייב להיות יסודי)כדי להגיע הביתה בשלום????

-רוני-

New member
פתרון פשוט

הבעיה היא לא הבוץ שניכנס לחריצים של הגלגלים אלה הבוץ שנידבק לג´נטים, את הבוץ הזה חייבים להוריד מפני שהוא משנה לך את האיזון פשות מאד להורידו עם מברג או שפכטל במידה והבוץ יבש אם תרטיב מעט את הגלגל אפילו ע"י כניסה לנחל או בתחנת דלק המתן שלוש דקות והבוץ יורד. נ"ב המסלול שעברתם היום נחל תבור סגור בסופו ע"י מחסום האים הוא היה פתוח או עליתם לכוכב הרוחות?

peegee

New member
כן עלינו לכוכב

לא ידעתי שהנחל סגור בסופו, מה פשר הדבר?!? זה פיתרון נכון וחכם, תודה!

teen17

New member
באיזה כלי 4X4 אתה נוסע?

אשמח גם לקבל פרטים נוספים על הרכב שיש לך.

-רוני-

New member
זה בסדר גם אני לא ידעתי

ואכלתי את העליה הזאת, אבל לפחות ראינו עדר של צבאים, העליה הזאת ממש מכונת כביסה, נידמה לי שהעלתי תמונה של מפה לגבי המסלול הנ"ל עם אזור החסימה בפורום הזה לפני כמה שבועות, יש הרבה חסימות חדשות של מסלולים בגלל בעיות ביטחוניות את חלקם אני יודע אך לפעמים לא מה לעשות?

למעלה