בועת האשליות

חן (*_*)

New member
בועת האשליות ../images/Emo182.gif

בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מרפדת היא את ימינו מעגלת את זווית המציאות ומדי תתפקע אחת באלפי נצנוצי כוכבים תופענה רבות באחת זוהרות כנחיל דבורים החיים-כבועת רסס אחריה הלכתי כעיוור בלי הסס לאשליית האהבה, את ליבי נתתי מול חזיון שקיעתה תדעך גם נפשי דבר לא נותר בי לחלום במותה גם אם תמצאני אהבה חדשה צנופה בפינתי כאישה מוכה ממתינה........ למכה הבאה- כי הבועה- התפוגגה

לא מסכימה !! ../images/Emo4.gif

מה פתאום שתמתיני למכה הבאה?? בשום פנים! מייד מציידת אותך בפליט נגד כל מיני............... ומשקפת מיוחדת שתוכלי לראות את הצבעים העדינים אני בטוחה מעל כל צל של ספק, שהטוב אתך תמיד והוא שלך ללא וויכוחים רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
גם אני לא מסכימה, אבל-

יש אנשים שחווים בחייהם אהבה עזה ויש שכל חייהם חולמים לזכות בה בעלי היקר,לדוגמה, התאהב יום אחד בתורה חזר הנ"ל בתשובה ובבית במקום אהבה רק מריבה כל אימת שמוצאת אני אהבה במהירה מתחלפת זו באכזבה די לי די לא עוד "מכה" !!!

גל ים..

New member
מזדהה איתך בכל מילה...

גם אני מרגישה כך הבוקר... איך נתתי את ליבי ומחשבותיי לאדם שקרא לעצמו חבר שלי... ובסופו של דבר תקע בי סכין בלב עד הנשמה...החדיר אותה וסובב וסובב...והפצע רק מדמם... אשלייה בועת אוויר גדולה ואולי בעצם תמימות נאיביות או טיפשות לשמה... גל

danistar

New member
חנצ´ו ../images/Emo140.gif

אני מאמין שכל חיינו הם בועה אחת גדולה שבסוף מתפוצצת לנו בפנים ..

דנילה!! בוא לכאן בבקשה ../images/Emo12.gif

אמונה היא דבר חשוב וגם טוב! אך אם יורשה לי (וגם אם לא אני הרי אגיד את דברייייי ברבים
) מה זו הפסימיות הזו?? "כל החיים בועה???" ויי לי וליומי מה פתאום? כל החיים הם מסע אחד ארוך ומופלא, שיש בו בועות ויש בו חלונות יש בו בקיעים מכשולים וגם הרים אך בעיקר יש בו פינות חמד ותקוות מדהימות וים של אנשים מיוחדים. וכל מה שנותר לנו הוא: לצאת למסע הזה ולעבור אותו לאט ובטוח! שולחת לך שקית של כוכבי אושר. רק טוב!!!

למעלה