בוערת היום

מ ת ענגת

New member
בוערת היום

אין לה סבלנות יותר להבה זעירה מתקלחת בה בדממה גועשת היא רוצה: כאן עכשיו לא מוכנה לחכות יותר אפילו דקה לא רוצה שתכבה אותה רוצה שתשתלהב איתה תתגעש איתה שתבוא כבר פה היום יום כל כך בהיר הלילה שיורד כל כך עוטף ואתה כל כך לא פה והיא כבר יודעת שאם אתה לא תבוא הלהבה כמו שלהבות עושות תלהט בה ותשרוף הכל לאפר דק עם זהרורים בוערים.

ישורון

New member
יפה ביותר

אך אנא הרשי לי בטובך לתקן כמובן אם את מרשה. לשורה: רוצה שתשתלהב איתה, שתבוא כבר פה היום יום וכו' השורה הזו לטעמי איננה בתחביר נכון ולדעתי גם עם טעות בעברית כך שהיא חייבת תיקון אבל בהחלט אם אנ יפוגע או משבש איזו תחושה שיש לך מתענגת אז אנא סלחי לי על הערתי. ובטח אל נא תראי אותה כחוצפה מצידי אלא להיפך ניסיון להעלות את הטקסט הכתוב...

מ ת ענגת

New member
תודה לך ישורון...

השורה הזו: רוצה שתשתלהב איתה תתגעש איתה שתבוא כבר פה מסיימת ביית אחד, ואחרי הרווח מתחיל ביית חדש, ואם אתה מתכוון למילים שתבוא כבר פה, הרי אז אני חושבת שמותר ליוצר בכל תחום, ל"עבור על החוק" לפעמים, וליטול לעצמו את החופש לעצב מילים, במקרה שלי, גם אם הן אינן לפי ספר החוקים הכתוב או הבלתי כתוב.

ישורון

New member
אין ספק...

חופש היצירה מאפשרת ביטו ככל שעולהעל היוצר, כותב. זו עובדה ות ואפילו מוערכת מאוד לעיתים קרובות. ואם לזאת התכוונת הרי שאת בהחלט חופשיה להשאיר שורה זו כלבבך (מי אני שאמנע זאת ממך) יחד עם זה, בכל יצירה יש ערך לסגנון ולערכו של הנכתב, וככל שיש התיחסות לרמת הלשון ולסגנון הכתיבה כך עולה ערכה של היצירה. מעל מקום המשפט, או חלקו: "רוצה שתבוא פה", נשארת בעיניי ולטעמי חורקת במשהו, מורידה את ערך הכתוב שכן אם אינני טועה זאת פשוט שגיאת עברית דוגמה לשגיאת עברית שהיא פנינה לשונית היא: ...בשירו של ע' הלל הוא אומר: נדמה לי "איציק השמן אומר מילים נורא גסים" (ברור שזו שגיאת עברית מכוונת שנותנת חן רב כמו היו מדברים בני הנעורים לצילו של פנס הרחוב, מחכים לבנות... ויש עוד הרבה דוגמאות. מכל מקום תבורכי בכתיבתך וההערה שלי הרי נאמרת במלוא תשומת הלב ואם כבוד לך ככותבת...

מ ת ענגת

New member
אהבתי את הדוגמא שלך...

זה בדיוק זה... להכניס ביצירות מילוליות (לשלונסקי, למשל, יש "עבירות עברית" כאלו למכביר) מילים שאינן מצייתות לחוקי השפה, הוא בעיניי לא רק מותר, אלא מעשיר, והופך את היצירה הכתובה לעסיסית ועשירה...

מ ת ענגת

New member
באגיייייייייייייייי

חחחחח כתבתי "מתקלחת" במקום "מתלקחת" תתקן לי בבקשה, מתקלחת זה מפנטזיה אחרת :)

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif מצטער יקירה, אין לי אפשרות

לתיקון טקסט בגוף ההודעה.
והטעות אם תשאלי לדעתי רק מוסיפה לווית חן, שהרי ברור מה הכוונה.
והעינוג בקריאה מת ענגת גדול ומופלא.

מ ת ענגת

New member
:) אז מה היה לנו?

החן של ה"מתקלחת" והחן של "תבוא פה" והרי לנו שתי נקודות חן חינניות...

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif חכמה על חלשים. הרי יש לכל

אישה, את שתי נקודות החן היפות ביותר בגוף. ואצל רוב הנשים, החל מסביבות גיל שתים עשרה, אותן שתי נקודות חן מתרחבות וגדלות, הריקמה הנושאת אותן מתמלאת ומתתעגלת, מתמלאת ותופחת ומתעגלת עודדד ומתמלאת עודדדדדד ומיזדקרתת ומיזדקפתתת, והאיברים הכוללים את שתי נקודות החן המטריפות האלה כבר ניקראים שדיייםםםםםם, 'סעמממק, שדייםםםםםםםםםםםם! אויייי, אויייייייי, אוייייייייי! הפיטמות האלה, אויייי, 'סעעעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מ ת ענגת

New member
ת-גידדדדדדדדדדד באגייייייייייי

אתה דיברת עם האיש שלי, שפה? כי גם הוא מתמוסס ונמס כשהוא רואה את הצחות הבוהקת את הלובן הזוהר עוד יותר כשפיו לוכד את המתיקות הרכה בין שפתיו ולשונו מרגישה את התות האדום מזדקר על קצהו אני עוד אחשוב שזה אצל כל גבר ככה חחחחחחחח

mr_lonely

New member
לאט...

אריח אותך...לאט לאט עת תשוקתך תבער בך לאט לאט אטעם אותך...לאט לאט עת מעיינות תשוקתך יגאו בך עד בלי די

למעלה