בועות

shawn 1

New member
בועות

היי, אני חדש פה... רציתי משו על "בועות"... התחלתי לראות אותה מלפניי איזה 2 פרקים, ואני קצת לא מבין... האם יש למשפחת טייט או קמפבל ילד מאומץ?? מי זו הבחורה שמארי שונאת שיוצאת עם בנה וגרה אצלה?? האם הבן של משפחת קמבפל הוא מאפיונר?? לא ג'ודי .... ולמה בעלה של ג'סיקה טייט היה בכלא?? וגם, לפניי כמה זמן ראיתי שרצחו איזה אחד באמבטיה ושמו פיטר, וראיתי שצ'סטר (בעלה של ג'סיקה הודה ברצח) , למה?? והאם בגלל זה הוא בככלא?<??? תודה מראש!!!!!! ומצטער על כול השאלות.....

shawn 1

New member
וגם...

ידוע למי האם מתי שתיגמר התוכנית בביפ יתחילו אותה מההתחלה???

פשוט לא נראה לי שמישהו כאן...

עוקב אחריי הסידרה הזאת...
אבל אני אנסה לברר לך בכל מקרה

shawn 1

New member
תודה!! זאתי אופרת סבון.. ומזה קשה

לי להבין אותה! אבל היא כייפית ומצחיקה! (היא פארודיה של כול האופרות סבון!)

*מנסה לענות...*

אוקיי... חיפשתי המוווווווווווון ( :| ) וזה בערך מה שיש לי... חלק לא מובן או בהמשכים (אהמ הרצח של פיטר
) בגלל שכל פעם קראתי חלק מפרק אחר ואז ניסיתי לקלוט מה הולך שם... מקווה שזה יעזור!
לפי מה שהבנתי יש אחת שקוראים לה קורין והיא עוברת לגור עם פיטר ועוזבת את צ'סטר והוא עצבני על זה... יש מצב שהוא הרג את פיטר בגלל זה... לפני זה הוא גם לא היה בכלא אז יכול להיות שזה בגלל זה... וגם יש אחת שקוראים לה ג'סיקה וגם לה היה רומן עם פיטר... והיא אמרה על זה לצ'סטר, יכוליות שגם זה קשור... אוקיי, עכשיו מאשימים את קורין כאילו היא זאת שהרגה את פיטר והיא יושבת בכלא... אז לא יודעת כבר מה הקטע עם צ'סטר... טוב, אין לי מושג מה הולך שם עם הרצח!!! אחרכך לוקחים גם את ג'סיקה לחקירה... ובארט כל הזמן מחפש ת'רוצח... אז כנראה שזה פשוט בחקירה כל העסק... :S נראה לי הבנתי שם משהו בסוף, ג'סיקה כנראה זאת שהרגה את פיטר וצ'סטר מכפה עלייה... או משהו... והוא מנסה בהמשך להוציא אותה מהכלא אחריי שמאשימים אותה... יש את דני שהוא הבן של מרי מבעלה השני נדמה לי, אז אליו התכוונת בתור הבן המאומץ?! אבא שלו זה בארט... יש גם קטע שקורין מגלה ת'אמא האמיתית שלה... אולי היא מאומצת אז?! אני פשוט לא יודעת למי התכוונת... יש גם משו על דני שהוא נהייה מרגל, אם אליו התכוונת בקטע של המאפיונר... יש כמה פרקים שדני ובארט רבים כל הזמן ומרי מנסה להפריד ביינהם ואחר כך דני מנסה להרוג את בארט אבל הוא לא מצליח אף פעם ואז הוא נהייה מרגל או מאפיונר או משהו... ואין לי מושג בקשר לחברה שמרי שונאת.. אם תתן לי שמות אולי זה יעזור... זהו, מקווה שעזרתי במשהו, זאת באמת סידרה מתוסבכת חחחחח יומטוב!

shawn 1

New member
................

דבר ראשון , תודה ודבר שני, קורין היא הבת של צ'סטר, אז לא יהיה ביניהם כלום.... ובקשה לילדת המאומץ של ברט ומארי , התכוונתי אל ג'ודי (זה בחור גם אני צחקתי)...

חחח אין לי מושג מהתוכנית ../images/Emo6.gif

פשוט בדקתי בכלמיניי אתרים עד שמצאתי דברים ...

Obi Dan Kenobi

New member
אני מתרחק מהתוכנית הזאת..

זאת תוכנית מהסוג של "הבן-דוד של הסבא, של האמא של אחותי, היא בעצם הסבתא רבה מצד הנין של הבן דוד, אבל הדודה של האחיין של האבא של הנכד של הנין של האמא מצד סבא מצד אבא, שהוא האח של האמא, שכולם בעצם הם הבני דודים של התינוק שנולד לפני כמה שעות, לאמא של האחיין של הדודה של הסבתא רבה, שהיא גם האמא של האבא." הא

זה פאנץ של שגיב

בטלנובלות תמיד הכל דרמטי על כלום "היתי בדואר *פאוזה דרמטית* לא היה בול"

למעלה