בועות....

מו שיקו

New member
בועות....

אמא של שחר ברב פשטותה,סחפה אותי מעט אל תוך עצמי,והנה אני מסיר שכבה בזכותה. אז אני לא חושב שאנחנו חיים בתוך בועה, אלא בתוך בועות. הנכונות לשתף אחרים בסודה של אחת הבועות היא פועל יוצא של התחושות שלנו כלפי אותו אחר/ת. באופן טבעי,התיק הזה נופל על השותף/ה לחיים (לבועה),אבל מנסיוני אני יכול להעיד שיש לי סודות, בכמה תחומים, וכל סוד שכזה הוא עולם ומלואו,הוא בועה עצמאית שקיימת בזכות עצמה, ורק אחרי שהיא באה לעולם אני חושב ושוקל האם אזמין את זוגתי לביקור בעולם החדש הזה? או אולי את החבר הזה שאני כל כך קשור אליו ,או החברה הזו שאני בטוח שתגיב הכי טוב ויפה , או אולי אשמור את העולם החדש הזה לעצמי עוד טיפ טיפה... זה נובע לדעתי מהציפיות שיש לי בשעה שאני מכניס אדם נוסף אל העולם הזה שלי. גם אצלי קיים הפחד הזה מהבועה המתפוצצת,הפחד מבחירת האדם הלא נכון כשותף לאותה בועה, הפחד מהערכות וציפיות שהתבררו כלא נכונות בתחום העסקי למשל שהנו בועה בפני עצמה. משום מה,אני נזכר עכשיו בספר ´ציפור הנפש´ , במגירות... שהילדות שלי כל כך אהבו להירדם כשאני מקריא להן. זהו,ניסחפתי שבת שלום שבת שלום לכולם

חיים בתוך בועה.....

ביום שהאדם נולד, ויוצא מרחם אימו, ישר נוצרת סביבו בועה. לכל אחד יש את הבועה שלו, וכל אדם יוצר לעצמו חיים שלמים בתוכה. כולם חיים את החיים שלהם, יוצרים אותם ועוברים אותם לטוב ולרע. בתוך הבועה הם מכניסים את כל מי שהם רואים לנכון, משפחה חברים ולפעמים אהבה. הם מארחים אנשים בבועה שלהם, כדי שאפילו לא לרגע אחד הם יהיו לבד, כי הם חושבים שאם הם יהיו לבד אז הבועה תתפוצץ כשהם בתוכה. הבועה היא מרכז החיים שלהם, הכל סובב אותה והכל קורה בתוכה. כשאדם מת, בשניה שהנשימה האחרונה יוצאת ממנו, הבועה מתפוצצת, יש שטוענים שהיא הופכת סתם לרסיסים, ויש גם כאלה שאומרים שהיא הופכת לאבק כוכבים. <מאיה השלישית>

seeyou

New member
"ביום שהאדם נולד."!!..../images/Emo24.gif

תמונה יפה מאוד! יש לך עוד ? בקורס ליחסי ציבור דיברו על "חיים בתוך בועה",השוני בין מה שנאמר בקורס למה שכתוב זה שהבועה האישית נוגעת רק בנקודה אחת-משיק לבועות אחרות, המסלול של כול אחד מהבועות ניקבע לא רק על ידי רצונינו - ניקבע ע"י לחץ של בועות אחרות כלפינו! עוד הערה--בתוך בועה האישית--לא ניכנס אף אחד!!

seeyou

New member
"ביום שהאדם נולד."!!..../images/Emo24.gif

תמונה יפה מאוד! יש לך עוד ? בקורס ליחסי ציבור דיברו על "חיים בתוך בועה",השוני בין מה שנאמר בקורס למה שכתוב זה שהבועה האישית נוגעת רק בנקודה אחת-משיק לבועות אחרות, המסלול של כול אחד מהבועות ניקבע לא רק על ידי רצונינו - ניקבע ע"י לחץ של בועות אחרות כלפינו! עוד הערה--בתוך בועה האישית--לא ניכנס אף אחד!!

בועת סבון.....

מבט מערפל בועת סבון צבעונית מחשק הגיון זועק בדממת העינית , ובתוך המבוך חיזיון עור וקולי מתקמרת אל תוך מבוך נפשי .... והתמימות שבדמיוני מסתמרת מכונפת מתעקלת מחפשת סרעפת , לצעוק את ערכה לקרוע מציאות חמה ומעיקה..... <> ומשהו יותר אישי , הבועות ש"מחזיקות" בתוכן חלקים מעולמי , גם אם יתנפצו בידי אחר , ישארו לעד מוגנות בתוך הבועה הפרטית שלי , לכן לי אין בעיה לשלח בועות צבעוניות , בשחור ולבן , ואפילו ללא גוון לחלל האויר , כי כל אחת מהן היא חלק ממני שתמיד ישאר גם אם הן מפוזרות עכשיו אצל אחרים , או התנפצו להם על האף , ואין לי סיבה לחשוש מאותם חלקים שהם שלי , בתוכי , עצמי.... שבת שלום מושיקו

מו שיקו

New member
אני חושב

שאנחנו לא מדברים על אותו דבר את יכולה להיות מוגנת רק בבועה (בעולם)הפרטית שלך ,שאף אחד מלבד לא נמצא בו. מכירה את המשפט ´חרב עליו עולמו´ ? זה במילם אחרת, התפוצצה בועתו. בעולם העסקי למשל,עולמות נחרבים לעיתים מאוד מזומנות,יש הרבה מקרים, ומי שנמצא תלוי לא רק בעצמו,כמו גם במערכות אישיות,סכנת חורבן מרחפת מעליו כל הזמן. לכן אני חושב שזה לגיטימי לפחוד

אני חושבת....

שלא "בריא" להיות ספון בתוך בועה פרטית משלך , ללא אפשרות להכניס כמה שיותר אנשים לתוכה , אז יש וקורה שהכנסנו בטעות זר או זרה לתוכה , והבועה התפוצצה , אני יודעת ובטוחה שהבועה הבאה שתתנפת , תהיה הרבה יותר טובה , הרבה יותר חזקה , והרבה יותר צבעונית ..

אתה יודע.....

כמה גלונים של סבון ביזבזתי בימי חיי, כמה בלונים התפוצצו לי על האף
, עד שהגעתי לתובנה הזאת .....? והתובנה הזאת טובה לי , אולי לך לא .... לכן כתבתי מנסיוני.....

מו שיקו

New member
אני לא חושב

שבועה מתפוצצת בגלל חוסר תובנה הסיבות הן רבות ומגוונות. חוסר תובנה הנה אחת הסיבות ,איני בטוח שהיא הסיבה המכרעת אבל, לוקח בחשבון שאולי אני טועה

טאKילה

New member
בועות בועות פוווווו...../images/Emo182.gif../images/Emo20.gif

והכי הכי נכון הן מגירות מגירות כמו בציפור הנפש.. שבת שלום מו שיקו...

למעלה