בועות...

קרמבובת

New member
בועות...

בשעות הקטנות האלה של הלילה..כשכל המחשבות מתחילת היום ועד עכשיו עולות וצפות.. אני יושבת כאן מולכם, קוראת אתכם וזה מקסיםםםםםםםםםםםםםםם !!! סיפורים, שירים, נגיעות קטנות כאלה אחד בשני..חוש הומור משגע..והמון..שפע שפע שפע של רגישות שנוגעת במיתרים הדקיקים שיש לי בבטן.. ואז אני מרגישה שאני מתה לשלוח מסר, או לתת נשיקה ...ולא יודעת מה לכתוב חחח או איך לתרץ את הנשיקה...אז לא שולחת ולא נותנת... רוצה לספר , לשתף אתכם במה שעבר עליי היום..ביומיים האחרוניים..בשבועיים..בשנתיים חחחחחחחחחח סתם ... ולא מסוגלת.. כי ניכנסת לכאן ושוקעת בסיפורים האלה שלכם..בצחוק ובחכמת החיים.. ו ל א י כ ו ל ה ל ה ו צ י א מ י ל ה חחחחחחחחחחחחחח וכשאני חוזרת למיטה, או יוצאת מכאן למקום אחר..אם זה באמצע היום ..מתערבבות כל המחשבות, שלי שלכם.. וכל כך הרבה בועות באות ומתאספות לבועה אחת גדולה... שמצטרפת לבועה הגדולה שאצלי בבטן..בראש.. וכך עוברים הימים ובמקום להתחיל לדבר ולהוציא..אני רק הופכת לשתקנית .. שבמקרה הטוב, מיתבוננת..ומוציאה מן חיוך כזה...מיתבונן.... היום, בזמן הספורט שלי, פגשתי אשה אחת מקסימה שהתקרבתי אליה מאד בזמן האחרון, היא עשתה לי שלום..ואני מתוך ההרהורים שלי ראיתי אותה אבל לא ידעתי שזאת היא חחחחחחחחחחחחחחח וברגע האחרון יצא לי מין "היי" דבילי כזה.. אז זהו... ותודה להוריי...חיחיחי חוזרת לשתיקה שלי
קרמבו

giulietta

New member
אמרת הרבה

בשביל אחת שתקנית
כל דבר בעיתו. לילה טוב מתוקה.

../images/Emo142.gifבועות...../images/Emo142.gif

צפות ועולות בתוך מחשבות צבעוניות... פעם הן מעורפלות פעם הן כואבות פעם הן שמחות והכי טוב שהן קיימות!! קרמבובת יקרה, ככה זה בשעות הקטנות... מאחלת לך רק בועות מיוחדות מתוקה, ואת כל הבועות הכואבות תפוצצי שיעופו להן... תשאירי רק את החיוביות...לילה קסם

הצופה.

New member
השתיקה שלך..

יש בה צליל של חכמה רעש של נסיון ותוים מיוחדים שנכתבים בחול מדבר שהתו האחרון נכתב האחרים כבר התפזרו ברוח המדבר לתו הזה יש צליל מיוחד צליל של פירגון צליל של יכולת הקשבה אבל גם רעש של בטן מתהפכת עד שלא תשירי את המנגינה מההתחלה לסוף הבטן תמשיך להתהפך ואם זה היה יותר מידי זה לא מרוע זה פשוט בגלל שאני הצופה

למעלה