"בועות"/"Soap"- הא?

richter

New member
"בועות"/"Soap"- הא? ../images/Emo17.gif

שמתי לב השבוע שביפ החלו בשידורים של תוכנית "נוסטלגית" העונה לשם הנ"ל אמנם ראיתי רק את הסוף של הפרק אבל הוא לא עשה רושם של תוכנית מצחיקה כל כך. אם תשאלו אותי, יש רק תוכנית ישנה אחת שביפ צריכים להחזיר (רמז- מתחיל ב-"מונטי" ונגמר ב-"פייטון".) ובאותו נושא של תוכניות חדשות בביפ- למישהו יצא לראות את המופע של שאפל? זה באמת מוצלח כמו שזה אמור להיות?

elcool

New member
זה נמוך. זה נמוך מאד.

ואני לא מתכוון לנמוך מעודן כמו של סאות' פארק (רמזים להתעללות מינית, פלוצים בדיוק במקום שצריך אותם) אני מדבר על אשכרה בדיחות ציצי, קקי ופיפי מאד מאד גרועות. ברמה של הרצועה על טל ברמן. מה באמת יש לביפ בזמן האחרון עם תוכניות גרועות? קיצצו בסאות' פארק, קיצצו במלקולם, בסיינפלד, במונטי, במ.ק. ...

positive energy

New member
זה פארודיה על אופרות סבון

בחצי דקה הראשונה שראיתי את זה הייתה בדיחה נחמדה, אחרי זה לא היה לי כוח להסתכל, ואלקול, מה הבעיה עם הרצועה? זה לא עד כדי כך גרוע, תקרא להם מפגרים בעלי פוטנציאל

elcool

New member
זה עד כדי כך גרוע

זה כל כך גרוע שכמעט בא לי לבכות. אתה יודע את מי זה הצחיק? את אחיין שלי בן ה-7. ראיתי את ספיישל הפורים שלהם רק כד להבין מה זה כל הפרסומות האלו ואפילו לא גיחגחתי. זה עוד פחות מצחיק מה"קומיקאי" הזה שעושה חיקוי של פיל גומר.

orhe

New member
"הקומיקאי" שאתה מדבר עליו זה ירון

ברלד. והוא הכי גרוע שאני מכיר, הוא וכול אמ.סי מנצור ושות'. יש לי שני חברים שואהבים אותם ואני לא מבין איך, הם ממש גרועים ואם הייתי רואה את ירון ברלד ברחוב הייתי מביא לו מכות, לא רק שהבדיחות שלו עלובות הוא גם חזור על עצמו.

דייב שאפל

הקומיקאי הכי מצליח כרגע בארה"ב ולמען האמת, די בצדק. כל מי שיש לו ולו החיבור הקלוש ביותר לתרבות ההיפ הופ ידע להעריך לא מעט בדיחות. דייב לא מפחד מ"פוליטיקלי קורקט" או דעת המבקרים ותמיד פוגע בול עם הביקורת שלו על החברה האמריקאית. התוכנית יצרה כבר לא מעט דמויות ומשפטי קאלט שתפסו חזק (i'm Rick James bitch!) ושאפל הפך במהרה למוביל של תרבות שלמה (הפוג'יז הודיעו באחת ממסיבות הרחוב שלו בברוקלין על האיחוד שלהם). אני מאמין שאם אתם אוהבים את דאות' פארק, תאהבו את שאפל...

למעלה