בוסתן ספרדי

בוסתן ספרדי

שלום לכולם. שמי מירב ואני מורה למוסיקה.בבית ספרי אנו מעלים כל שנה מחזמר והשנה אנו מעלים את בוסתן ספרדי באנגלית ובלאדינו. אינני דוברת לאדינו אך בעזרת דיסקים הצלחתי להוציא את המילים של חלק מהשירים, את מילות השיר "או סה סה" לא הצלחתי לשכתב... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי את מילות השיר בלאדינו כמובן. תודה מראש על עזרתכם.

Sarika

New member
נפלא! ברצון רב....

osasa La ija de la vizina Osasa Osasa Ke se yama Karolina Osasa Osasa En korriedo se kayo Osasa Osasa La tripa se le unflo Osasa Osasa A l'ospital se la yevaron Osasa Osasa Operar la operaron Osasa Osasa Grande fue el enkanto Osasa Osasa Un gameo le kitaron Osasa Osasa​
תרגום: הבת של השכנה או סה סה או סה סה שקוראים לה קרולינה או סה... במרוצתה נפלה או סה.. ביטנה התנפחה או סה... לבית החולים לקחו אותה או סה... ניתחו אותה או סה... הפליאה היתה גדולה או סה... הוציאו לה גמל או סה... מירב, מאחלת לך הצלחה רבה

Sarika

New member
והנה המילים שכתב דן אלמגור

לשכנה שלי רג'ינה מילים: דן אלמגור לחן: עממי לשכנה שלי רגינה, או סה סה או סה סה יש ילדה, שמה קרולינה או סה סה, או סה סה היא ילדה מאוד נוחה אוסה אוסה אוססה, רק פתאום היא התנפחה אוסה אוסה אוססה. אך רגינה לא הבינה אוססה, אוססה איך השמינה קרולינה אוססה, אוססה, מה זה לילדה קרה? אוסה, אוסה, אוססה למה כל שמלה צרה? אוסה, אוסה, אוססה. אז האם רופא הזמינה, שיבדוק את קרולינה הוא קבע בבהלה שזה לא מאכילה. אמבולנס האם הזמינה, ולקחו את קרולינה. הרופאים מתעניינים מה הטמינה שם בפנים. הם ניתחו את קרולינה לגלות ממה השמינה ואחרי הרבה עמל הם מצאו בפנים....גמל! השכנה של רגינה למראה לא האמינה. בתחילה היא נבהלה אך היום היא התרגלה. לשכנה שלי רגינה יש ילדה, שמה קרולינה. להשמין אם שוב תתחיל ימצאו אצלה עוד פיל!

האגס 1

New member
והתרגום מופיע

באלבומו של יהורם גאון 'אהבה ים תיכונית'. יש עוד תרגום, פחות מוצלח ופחות אמין, שצובע במסגרת מחרוזת של שירי לאדינו מתורגמים, במסגרת המופע 'מזמורים' לזכר יצחק לוי בשנת 1978 ושיצא גם על תקליט - אך לא על דיסק.

may55

New member
מירב שלום בהצלחה בהצגה

ידעתי שתקבלי את מבוקשך כי בפורום שלנו כולם נחלצים לעזרה תודה שריקה על נמילם השיר באמת עושה שמח osasa La ija de la vizina Osasa Osasa ...........

Hermione1382

New member
יה איזה מגניב ../images/Emo24.gif

וואו באנגלית ולדינו - אשמח לבוא לראות את זה :) היכן אתם מעלים את זה באיזה בית ספר?

תודה,בוסתן ספרדי

לכל אילו שהיו מהירים ורחבי לב רותי סריקה והאגס. תודה רבה רבה על עזרתכם הילדים מה זה התלהבו, כי עכשיו צריך כוריאוגרפיה ואת זה אנחנו עושים או לה לה... למותר לציין שקצב הלימוד הוא די מהיר אני חושבת בגלל המקוריות והמיוחדות שבהפקת כזה מופע. האמת מגיע לתלמידים שלי כל הכבוד !!! אז שוב תודה אדיוס מירב

למעלה