בוסתן ספרדי ayudame!

חסינה

New member
רומנסרו ספרדי / בוסתן ספרדי (המקורי)../images/Emo44.gif

אני פונה שוב בבקשת עזרה- מי יודע היכן ניתן להשיג את ההקלטה של המופעים הנ"ל ? אם למישהו הקלטה פרטית, אנא מכם אני מתחייבת לקחת להקליט ולהחזיר ללא כל פגע. מאד חשוב לי למען הנחלת המורשת לדורות הבאים. תודה על כל מידע /רמז/עזרה.

שניהם ניתנים לרכישה בחנויות תקליטים

שניהם הועלו על תקליטורים וניתנים לרכישה בחנויות תקליטים. רומנסירו ספרדי הוא חלק מאוסף הלאדינו הגדול (6 דיסקים שנמכרים יחד, אך יש חנויות שמוכרות כל צמד בנפרד). בוסתן ספרדי קיים כדיסק נפרד ונמכר במחיר סביר ,כמו עוד תקליטים ישנים שהועברו לדיסקים.

חסינה

New member
רומנסרו ספרדי / בוסתן ספרדי ../images/Emo178.gif../images/Emo53.gif|בבקש

תודה על תשובתך, אך כוונתי לא לאודיו - לדיסקים של שמע, אלא להקלטה ויזואלית של התכניות. אני יודעת שהרומנסרו הספרדי הוקלט בזמנו ע"י רשות השידור ואף שודר בערוץ 1 במהלך השנים ולדאבוני הרב, פנייה אל רשות השידור לא צלחה. חשוב לי שהדור הצעיר - יחושו גם את האווירה , יתרשמו מהדמויות המיוחדות ו"יריחו" את הריחות כמה שניתן, וזה יכול לקרות רק בצפייה+האזנה.

יפיקה

New member
חסינה תפני לרשות השידור ישנה אפשרות להשיג אצל

יש אתר באינטרנט של רשות השידור ושם תחפשי , אני פעם ראיתי רשימה של כל מיני תוכניות כאלה שאפשר לרכוש אצלם בהזמנה טלפונית.

חסינה

New member
רומנסרו ספרדי / בוסתן ספרדי המקורי

תודה על תשובתך, רשות השידור היתה הצעד הראשון בחיפושי אך ... אכזבו אותי מאד שם. דיברתי טלפונית, שלחתי מכתב כבקשתם ואז חזרו אלי עם תשובה שלילית . הסיבה ?- לא נשמרה אצלם קלטת עם כל התכנית, יש להם רק חלקים ממנה ואת זה הם לא מוכנים למכור ?! לא הועילו כל נסיונות השכנוע מצידי !

Sarika

New member
אם כל כך חשוב לך....

להנחיל לדור הצעיר ואין באפשרותך להשיג את קלטות האודיו, קחי אותם להצגה "בוסתן ספרדי" ההצגה הקרובה מתקיימת בבית החייל בתל אביב ביום ב' 19.11.2007. רכשי גם את קלטות השמע והשמיעי להם בכל הזדמנות.

Sarika

New member
לא...

יהורם גאון יזם,ביים והופיע במופע השירים "רומנסרו ספרדי" שכתב מר יצחק נבון. בעקבות ההצלחה של המופע,כתב מר נבון את המחזמר "בוסתן ספרדי" , בהפקה המקורית הופיע אברהם מור ובהפקה מאוחרת - יעקב כהן.

tsiporganeden

New member
שריקה תודה על המידע, תגידי מה עם אברהם מור?

מעניין מה קורה אתו היום.

Sarika

New member
לא ידוע לי....

תוכל לשאול בפורום אשר נמצא באתר שלו (חפש בגוגל).

S o l i c o

New member
בוסתן ספרדי ayudame!

hola queridos! ביום שני שעבר, יום הולדתי ה-23, צפיתי לראשונה במחזמר בוסתן ספרדי (לשם הרקורד אני תימני ולא ספרדי), הוקסמתי לגמרי מההצגה ובמיוחד מהשירים. הצלחתי לשים ידי על השירים בגירסת המחזמר משנת 1970. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את האלבום "בוסתן ספרדי" (1999) עם שירי המחזמר?

רותי ב.

New member
שלום, זו שאלה

שחוזרת פה די הרבה, כפי שניתן לראות בשרשור הצמוד. נסה לברר לגבי האלבום בחנויות המוסיקה.

למעלה