בוסית רעה מרשעת

k a y o

New member
בוסית רעה מרשעת

אני עובדת במשרד בבעלות פרטית כבר למעלה משנה ואני חיה בסיוט. קורה יותר מפעם בשבוע שאני חוזרת עם בכי הבייתה. עקב השפלות שאני חוטפת. במשרד עובדות 15 בנות בתפקידים שונים הבעלים של המשרד הוא איש מאוד נחמד הוא מבין ומקשיב, אבל יש עובדת שהוא שם אותה להיות מנהלת של כולן והיא בחורה ממש רעה. היא כבר שנתיים מנהלת את המקום בצורה הכי גרועה שאפשר להעלות על הדעת. היא מסכסכת בין העובדות והיא תוקפת מילולית על כל דבר קטן, לכל מילה היא חייבת להגיב בתוקפנות.היא רודנית אמיתית העובדות במשרד מאוד ממורמרות חרף היחס הנוראי שלה יש חוסר מוטיבציה בולט ותחלופה גבוהה של כח אדם, כי קשה לעבוד אתה. אנשים פשוט מפחדים ממנה כי היא איומה. הבעלים של המשרד לא רואה אותה בצורה כזאת כי הוא לא נמצא במשרד ברוב שעות הפעילות הוא יוצא הרבה לפגישות ולכן הוא לא מודע לצורת הניהול שלה מה גם שהוא נמצא במשרד היא מתנהגת כמו נופת צופים מתוקה וחייכנית. כל פעם שניסיתי לדבר איתו על היחס שלה ועל כמה קשה לעבוד אתה, הוא רק גונן עליה והגן עליה והוא בטוח שהיא הדבר הנפלא ביותר שקיים, ותמיד כשניתחנו מקרים שקרו ביני לבינה תמיד איכשהו אני יצאתי זאת שלא בסדר. שלא אמרתי את המילה הנכונה בזמן הנכון שלא עשיתי את המעשה הנכון וכו' לכן נואשתי ואני כבר לא מדברת עליה כי אין טעם כל מה שאומר יופנה לרעתי אין יום שאני לא נכנסת למשרד ורוצה להודיע על עזיבה אבל כל פעם חוסר הביטחון שלי משאיר אותי שם מחדש המשכורת שלי טובה ויש לי הפרשות לק. פנסיה יש לי חופשות והמקום קרוב לביתי יש לי גמישות בשעות העבודה עקב היותי אם ואלו דברים שאני יודעת שקשה להשיג אותם במקום עבודה אחר. וגם כואב לי לקום ולוותר כי חוץ מהיחס הנוראי שלה בסך הכל די בסדר לי שם אבל היחס שלה מכתיב את הטון במשרד. אני מאוד מבקשת את עזרתכם מה אני יכולה לעשות כדי להראות את הפרצוף האמיתי שלה ולגרום לבעלים לראות אותה כמו שהיא באמת ולתת לו להחליט מה לעשות איתה. או לחילופין האם לעזוב בכל זאת ומה שיהיה יהיה מה אתם הייתים עושים בכזת סיטואציה? מחכה לעצות של כולכם

הייתי במקום שלך...

גם אני חוויתי על בשרי את אימת הבוסית האנטיפתית, ואת התחושה לקום כל בוקר אל פרצוף חמוץ, אגרסיביות מילולית ועוד. התמודדתי עם זה חצי שנה ולבסוף עזבתי, אבל חוץ ממנה היו עוד שיקולים שדרבנו אותי לעזוב, ואחד מהם היה שהציעו לי עבודה אחרת. במקרה שלך, אני לא חושבת שאת יכולה לעשות משהו שיגרום לבוס "לגלות את פרצופה האמיתי", מאחר וברור שהוא לא מעונין בכך (וכנראה שהוא מרוויח מכך שהיא מכשפה, כי הוא חושב שכך היא מחזיקה אתכם קצר). לכן עומדות בפנייך שתי אופציות: להשלים עם אישיותה ולחיות עם זה, או להתחיל לחפש משהו אחר. בכל מקרה, אל תעזבי לפני שיש לך משהו אחר ביד. בהצלחה ותחזיקי מעמד.

k a y o

New member
זה חסר סיכוי

כן, שאר הגדול מתלוננות ואפילו יותר ממני, איתי באופן יחסי היא עוד " עדינה" אחרי שהיו לי שיחות איתה שהייתי על סף התפטרות. לבנות האחרות היא מתנהגת בצורה ממש מגעילה. הבוס שלנו מגבה כל מה שהיא עושה בצורה מוחלטת וזה מאוד יפה מצידו שהא נותן בה אמון מחלט, הוא פשוט טוב מדי והוא לא באמת מתאר לעצמו איזה טרור היא משליטה. לכן שיחה משותפת עם כל הבנות תהיה מאוד מסוכנת.דבר ראשון כי הוא ינסה לנתח כל מקרה לגופו ואיכשהו הוא יוצאי אותה צודקת בכל סיטואציה ודבר שני השיחה הזו בטוח תיוודא לה והיא תתנהג אלינו בצורה עוד יותר מרושעת כי כביכול בגדנו בה באמון ובכבוד שלה היא מאוד שמה לב לדברים האלה והבנות יודעות גם שהבוס מעריץ את הצל שלה, עולה לך עוד רעיון?

שושה51

New member
חסר סיכוי

לנסות לדבר עם הבוס או להתאגד מספר בנות יחד. אם אינך מסוגלת להיות בעבודה עקב היחס המחפיר שאת נקבלת ממנה לדעתי חפשי מקום עבודה אחר ורק אז תעזבי. לא שווה להגיע הביתה עצבנית, ממורמרת וכו' בגלל מכשיפה. כמעט בכל מקום עבודה יש משהו אבל השאלה עד כמה הוא באמת חריג כמו אצלכם. בהצלחה

למעלה