בוסטילולו הי-הי!!!

Just Hippo

New member
בוסטילולו הי-הי!!!

חזרתי. אני מצטער שחזרתי באותו זמן שחולת סרטן המוח חזרה, אחרי הכול... אבל ניחא. XD להיפו אין סרטן. יש לו עקרב. איזה מזל. זה משחק מילים מטופש. היפו מזל עקרב. יש להיפו יכולת לשים רגל על הראש ולעמוד באותו זמן. מוהאהא. להיפו יש 5 אצבעות. לא בכללי, כאילו, בכל יד. וברגל. נו, בקיצור, חזרתי. XDDDDDDD

Just Hippo

New member
ולמי שכזה " היי, מתי הוא עזב?! "

נכון הייתה את ההודעה הקיטשית המפגרת שכתבתי? אולי אתם לרוב לא רואים את זה בגלל כל ההתנהגות הרעה והצינית וחסרת הטאקט שלי... אבל אני חושב שחשוב שתדעו את זה... נשלם פרק עז בחיי. שנה שלמה אני בפורום הזה. זו הייתה תקופה מאושרת מאוד. אני פגשתי המון נערים ונערות ( במיוחד נערות ) ייחודיים ומיוחדים. אני אנצור את כולם בתוך הלב, כי הם ממש עזרו לי בתקופות משבר וגרמו לי לפתח פוטנציאל ייחודי לי. עד שהצטרפתי אני הייתי בטוח שאני סתם חנון, כמו כולםף, כמובן, שפשוט אין לו בטחון עצמי. ובכן, במהלך שנת הלימודים של השנה, אחרי שהצטרפתי לפורום, אני לא שמתי על העולם ואפילו גרמתי למורה לשנוא אותי. זה משהו שקרה בזכותכם. אתם הוצאתם לי ( ואני הוצאתי על עצמי, בעיקר ) תדמית של אחד שמצפצף על כולם. במיוחד בגלל שזה מי שאני באמת. והפעם, לתמיד. בסך הכל רציתי להגיד לכולם... תודה. כל שורה קחו את האות הראשונה. יוצא " אני עוזב ". זו הייתה הדרך שלי לעזוב בשקט ^_^ אבל אני חוזר ו... ו... וזהו O.O

מית צאן

New member
ברוכה הבאה היפו סאןD:../images/Emo119.gif

אני שמחה מאוד שחזרת ובטח גם כולם שמחיםD: ואני מקווה שהפעם תישאר ותמשיך לכתוב פיקים הזויים שיפילו את כולם מהכיסאD: (אהמ, רק פחות סוטים בבקשהXDD)

Just Hippo

New member
...

_ _ ( )______( ) | | | |/ \| | | |_/ \_| | | | \ _ _ / \ |_| |_| / | | / _____ \ /_________\ היפו כועס. אני לא בת. יהיו פיקים הזויים, לא לדאוג XD

../images/Emo15.gif חסרת לי היפופוטם מטורף שכמותך

כתבתי פיק הזוי בשם "בצפר ליאוי" ולא הגבת ואני כזה. רגע, היכן ההיפופוטם בעל הפסים והנקודות הסגולות? למה הוא לא מגיב? קיצקץ, שמחה שחזרת, היפו.

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifברוך השב../images/Emo29.gif

אם אתה עדיין כועס עלי סליחה שמח שחזרת

NoAmItA ChAn

New member
היי מזל שחזרת

אפרופו גם אני מזל עקרב ואני עדיין אל מבינה למה ברוב טמטומך חסמת אותי במסנג'ר -__- בגלל שהחברות שלי החליטו שגם לי קוראים היפו?! גאד איזו סיבה דפוקה =.= אבל חפיף D: אני שוכחת וסולחת D:

למעלה