בונים פארק חינם

הולנדי

New member
בונים פארק חינם

אנשים מחדרה שלא אכפת להם לארגן מקום לשים רמפות שהם בתכנון בניה מקום בלי עארסים שיגנבו וכל מי שרוצה להשתמש ברמפות צריך לעזור לבנות אותם בהתחלה נבנה סתם רמפות מסכנות ושנצבור ניסיון בנגרות נבנה כבר איזה fun box אכזרית

הולנדי

New member
חוצמזה

הפארק יהיה לכל הרמות גם לכאלה לא יודעים לעשות אולי

blackrasta

New member
חחחח!! עבדה ההומו!!! חכה...

אני שם תמונה! חחחח... איזה FAG אתה בחיי יא ג´ינג´י

blackrasta

New member
הנה אני מקדיש לך את זה עבדה...

ומכל הלב אני עכשיו אומר לך-

blackrasta

New member

ומכל הלב אני עכשיו אומר לך-

blackrasta

New member

אני רק רוצה לומר לך מכל הלב-

C V B N

New member
הולנדי מה מספר האי סי קיו שלך

C V B N

New member
נווווווווווווווו כוס אימא שלך תענה

סתם סתם אחי תענה נו כבר....

אחשלי תקשיב

אני עכשיו בעבודה אז אין לי את המספר אי סי קיו שלי כאן אז תקשיב תחפש לפי הכינוי שינזו ושלא תחשוב שאני איזה סקייטר מהולל אני בקושי עושה פליפ

אה ועוד משהו

לפני בערך שנתיים אני וחבר שלי מצאנו ברחוב רמפה משהו בן זונה החבאנו אותה אצלו בחצר והוא גר בבניין משותף אז אני אשאל אותו אם היא עדיין שם ואני ילך לקחת אותה פשוט אין לי איפה לשים אותה אז תמצא איזה מקום שאפשר לשים בו כמה רמפות וגם לסוע בו קצת בלי שאף בן זונה ישרוף אותם בל"ג בעומר (כמו שעשו בנווה חיים מול איפה שהיה פעם בזק) אז תשלח לי הודעה באי סי קיו

C V B N

New member
כנס הולנדי מזויף

לא מצאתי שום שינזו! כן אני זוכר ששרפו! קוראים לי דוד בטוח שמעת עליי באזור אני נוסע בצפרירים הרבה

הולנדי

New member
אמא שך

סתם אחשלי יש לך כבר תאי סי קיו שלי פעם דיברנו ששאלתי אותך איזה סקייט כדי לי לקנות בתור התחלה אם הכינוי שלך הוא david-d אז יש לי אותך תתחבר מתישהו לאי סי קיו מחר(יום שבת) אני הולך לקנות סקייט לא משהו טוב אבל משהו

למעלה