בון ג'ובי זה להקה, צר לי.....
לעומת זאת, ג'ון בון ג'ובי הוא בהחלט בן אדם בפני עצמו אני נורא רגישה לעניין, כי נראה לי הפורום יכול להעיד- שדווקא אני לא בענייני ג'ון, אני יותר בענייני... אמ..... נגיד, בגדים זוהרים, ונסגור עניין? זה די מתאר את ההעדפות שלי, לא? גם בבדיחות, דרך אגב
אז, אני רוצה לומר: בון ג'ובי, לא רק שהם להקה, הם גם אנשים בפני עצמם יש את ג'ון- שלירון סיפרה עליו מספיק ואין צורך להרחיב ריצ'י: זמר מדהים, גיטריסט בהמון פרוייקטים (כן, גם אצל רנדי ג'קסון... פינק...), הבן אדם שעוסק בזמנו הפנוי בלחפש את הבגדים הכי מכוערים שמעצבים אותם בשביל הצחוקים מי יקנה את זה (ריצ'י מממן בדיחות כאלה, תסמכו עליי), בן אדם חזק שעבר והכל, ועדיין עומד זקוף (כמו בוואנטד), חיוך, חיקויים, וכמובן המון חוש הומור דייב: המתחרה של ריצ'י על הבגדים, תלתלים שרואים ממרחקים, ידיים רגילות שברגע ששמים אותן על פסנתר או אורגן מתחילות לעשות קסמים, אנרגיה בלתי נגמרת, כוח פנימי עצום (הגירושים- מהמכוערים שיש) וחיוך שלא יורד מהפרצוף גם ברגעים הלא טובים. משפוחס, תורם לארגונים שעוזרים לילדים מעוטי יכולת, אדם ששומר על הפרטיות כמה שהוא יכול,והבן אדם היחיד ששווה להסתכל עליו בקליפ Wanted, ותבדקו את זה..... טיקו: מטופף, בן אדם שתמיד נראה שמח- איכשהו, בן אדם מאוד פרטי, בעל אידיאלים ועקרונות שהוא לא מוותר עליהם, אב מעולה (אני בטוחה), בן אדם שכבר לא צעיר ובכל זאת מרעיד את העולם עדיין, צייר מדהים וגם פסל יוצא דופן... באופן כללי אומן ששווה הסתכלות, עמד בשני גירושים ונישואים שיחזיקו, הלוואי, כי הוא בן אדם שמגיע לו להיות פשוט מאושר... רק מאושר אז כן, כל אחד קצת אחר, כולם ביחד בון ג'ובי, ואיך ג'ון אמר "מה אני יכול לעשות שנולדתי עם השם של הלהקה??!!"