בון בוניירה

Roy M

New member
בון בוניירה ../images/Emo59.gif

ד"ש מטלקום בון במיוחד לאוהדי ירושלים לרגל התבוסה החביבה אמש 89-69. תמשיכו לפנטז ולחלום על תארים, זה בריא. ולנו (אוהדי מכבי) זה עוזר לפיתוח שרירי הלסת מרוב צחוק.

שiש

New member
זהו, שזה כבר הפסדים

הפסדנו 20 הפרש במשחק אימון נגד טלקום בון, והערב הפסדנו שוב 10 הפרש לליאז'. בעעעע... ולך, מכביסט "בוגר", צחק לך כאוות נפשך. צוחק מי שצוחק אחרון. שבוע טוב!!

EL CHE VIVE

New member
אפרופו סולומון שמעתם שדני קליין כמע

... כמעט החזיר אותו. לפי כתבה בכל העיר (או כל הזמן אני פשוט לא זוכר) סולומון היה מתקשר לדני קליין ואומר שלא טוב לו בטורקיה כמו בהפועל למרות הכסף שהוא מקבל ושהוא מאד רוצה לחזור לירושלים לא איכפת לו קריירה ולא איכפת לו יורוליג לפי מה שכתוב דני קליין כבר השיג מימון והזמין טיסה לטורקיה להחזיר אותו אבל בסוף התחרט כדי לא לגרום לזעזועים בקבוצה אך נראה לי שאם הספינה שטה בכיוון הזה לצערינו או לשמחתינו סולומון עלול לחזור

EL CHE VIVE

New member
ועוד תגובה לרועי אם

אם תמשיך לדבר לא יפה על הפועל אני אתחיל לדבר לא יפה על אמא שלך אז תשקול מילים ותדע שאין לך מקום להביע דעות פה אוהד מכבי

Roy M

New member
ועוד:

רק בגלל עלובים כמוך, אני מתחייב להכנס לכאן אחרי כל הפסד (ויהיו רבים כאלה) שלכם ולרדת לנישמתכם עד שימאס לכם מהכדורסל.

יאפס מאופס

זה שאתה נכנס זה מראה שאתה מפחד רועד. כן הפועל צעד צעד מדגדגת אותכם. כל עונה לחטוף תבוסה במלחה לא פשוט. תתרגל זה ספורט. צהוב מכוער

שiש

New member
הלו...

אל תרד לרמה שלו. משעמם לו. הוא בא כדי להרגיז, אז אל תתן לו את העונג, לא ככה? תתעלם עד שימאס לו. אם הוא יוצא כזה קטן, תצא אתה כ-ז-ה גדול.

AGENT SHESH

New member
אני מבקש!../images/Emo73.gif

להרגיע את השפה... הבחור שעיצבן אותך לא יפריע לך יותר בפורום, הוא נחסם.

AGENT SHESH

New member
אני מבקש להרגע!../images/Emo73.gif

רועי נחסם. לצמיתות. הוא לא יהיה פה יותר...

למעלה