בומבמלה הגרושה שלי החליטה שהיא רוצה. [לבד] אז... אני מחפש לה טרמפ מאזור תל אביב. מישהו?
ע ערסlight New member 12/4/06 #1 בומבמלה הגרושה שלי החליטה שהיא רוצה. [לבד] אז... אני מחפש לה טרמפ מאזור תל אביב. מישהו?
י יערית New member 12/4/06 #2 מקפיצה../images/Emo124.gif מי יוצא מת"א לבומבמלה? עוזרת לך כפרה,רוצה שאשאל אצלינו בצ'כונה?
א אייל 401 New member 12/4/06 #3 תמשיכו לפרנס את אלה שעקב חיסכון באבטחה הורשעו במותם של ילדים בפסטיבל ערד אלה אותם מפיקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמשיכו לפרנס את אלה שעקב חיסכון באבטחה הורשעו במותם של ילדים בפסטיבל ערד אלה אותם מפיקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K Kטלנית New member 12/4/06 #4 ../images/Emo46.gif הוא לא ../images/Emo88.gif זה לגרושתו תראה את חצי המלא של הכוס (ולא עם יין) הוא דואג לה ... מה רע אני מצודדת בפירגון מה שהם עשו ובמה הםאשמים מי שם אותנו לבי"ד חג שמייח הנה עוד תגובה לשם
../images/Emo46.gif הוא לא ../images/Emo88.gif זה לגרושתו תראה את חצי המלא של הכוס (ולא עם יין) הוא דואג לה ... מה רע אני מצודדת בפירגון מה שהם עשו ובמה הםאשמים מי שם אותנו לבי"ד חג שמייח הנה עוד תגובה לשם