בומבמלה.. =) מישהו הולך...?
ש שאניה New member 11/4/06 #5 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif רשע. בומבלה זה פסטיבל שיש כל פסח עם הופעות וכאלה..
N NeTa MuFlEtA New member 11/4/06 #9 זה שאתה מעאפן.... ../images/Emo3.gif http://www.boombamela.co.il/
T The Spongebob Girl New member 11/4/06 #8 מאיפה אתה יודע בת כמה אני? הא? תאמין לי שאני די גדולה (17) !! גררר
N NeTa MuFlEtA New member 11/4/06 #10 אבל זה חופש... בחופש... עושים צריכים למצוא זמן גם לנוח עושים שיעורים ביום האחרון של החופש [...לא ]
T The Spongebob Girl New member 11/4/06 #13 טוב יש עוד סיבות שאני לא נוסעת 1. אין לי עם מי 2. יש לי באמת ללמוד למתמטיקה כל החופש 3. 179 ש"ח כרטיס?! זה יותר מדי כסף בשבילי 4. אין לי כ"כ מצברוח בכללי ללכת לזה 5. לא ייתנו לי לנסוע לניצנים זה רחוק! ההורים לא יסכימו לי
טוב יש עוד סיבות שאני לא נוסעת 1. אין לי עם מי 2. יש לי באמת ללמוד למתמטיקה כל החופש 3. 179 ש"ח כרטיס?! זה יותר מדי כסף בשבילי 4. אין לי כ"כ מצברוח בכללי ללכת לזה 5. לא ייתנו לי לנסוע לניצנים זה רחוק! ההורים לא יסכימו לי
א אנשושית ושמה שלומקה New member 12/4/06 #24 יותר מדיי כסף בשבילך ? את לא הולכת להופעה של דפש מוד ? בכל מקרה...הייתי רוצה ללכת אבל אין לי עם מי
T The Spongebob Girl New member 12/4/06 #26 חח בגללזה זה יקר הבטחתי לאמא לא לבזבז כסף על דברים אחרים חוץ מדפש מוד ויש הבדל בין לנסוע לת"א 10 דקות ברכבת לבין לנסוע לניצנים
חח בגללזה זה יקר הבטחתי לאמא לא לבזבז כסף על דברים אחרים חוץ מדפש מוד ויש הבדל בין לנסוע לת"א 10 דקות ברכבת לבין לנסוע לניצנים
N NeTa MuFlEtA New member 12/4/06 #27 אהה... את רואה ../images/Emo3.gif זה לא בגלל מתמטיקה. מתמטיקה זו הסיבה האחרונה. אבל חפיף. ואגב, אפשר מקסימום כרטיס ליום+לילה- 99 שח P:
אהה... את רואה ../images/Emo3.gif זה לא בגלל מתמטיקה. מתמטיקה זו הסיבה האחרונה. אבל חפיף. ואגב, אפשר מקסימום כרטיס ליום+לילה- 99 שח P: