בום טראח, מה קרה?

בום טראח, מה קרה?

היום הייתי בסנטר עם גיא ואדם... כמו בערך כל יום מחיי המשעממים, אתם יודעים, התנחלות אובססיבית של שעתיים לפחות. בבדיקה בכניסה בדקו את התיק הסקוטי החדש והיפה שלי (התיק ביצפר הקודם נפל על גוש חרא), קצת חיטטו, בדקו ורחרחו, לא משהו רציני. הקיצר אנחנו נכנסים למקדונלדס, פתאום אני פוגשת את תומר, החבר הכי טוב שלי אונליין (זהו, נגמר הקטע, עכשיו הוא כבר לא החבר הכי טוב אונליין), והיו איתו כמה חברים, והתחלנו לחטט בתיק שלי, ופתאום מצאנו אקדח בתיק שלי. אל תבהלו אנשים, לא אקדח אמיתי חסה וחליל, אלא אקדח צעצוע, אבל נראה וואחד כמו אקדח, כל החבר`ה התלהבו וזה, אבל אתם קולטים כמה זה דפוק? יענו, למה בעצם יש שומרים בסנטר פור גאד סייק? כאילו, הם רק מרימים את התיק או מעבירים עליו גלאי מתכות וגם זה לעיתים נדירות, וזה דפוק, כי הם לא ראו שאני נושאת אקדח, מילא זה היה צעצוע, אבל זה נראה כ``כ אמיתי! ג`יזז, זה רק מראה כמה האבטחה פה דפוקה, וזה ממש, אבל ממש ממש מעצבן שאני לא יכולה יותר לשבת בסנטר, במקדונלדס, בבטחון.

goldy

New member
הם עובדים עם גלאי מתכות, לא פלסטיקים

לא משנה כמה הוא אמיתי, הוא חייב להיות עשוי ממתכת כלשהיא כדי שיהיה פעיל. שלך היה עשוי פלסטיק, ולכן הם לא גילו אותו. `בנת?

N0

New member
פועל בטח פועל

N0 יודע שהבדיקות הביטחוניות בקניון לא משהוא פצצה אפשר גם להחביא בתחתונים (כמו שN0 וחברו הטוב עושים כל פעם בבדיקה הביטחונית בקניון שהם תוקעים למאבטח משפט כמו ``מזל שהחבנו את הפצצה בתחתונים`` ) אבל מה לעשות הגלאי מתכות פועלים לN0 פעם בדקו את התיק עם גלאי מתכות והוא התחיל לעשות ביפ ביפ הבודקת (כן כן אישה) שאלה את N0 אם יש לו פלאפון או משהו אז N0 אמר לא זה מחשב נייד הבודקת אמרה לו טוב אז תיכנס לא בטיחותי במיוחד . וחשבתם על הבדיקות שעושים במכוניות זה בכלל ביזיון. וגם N0 לא מבין איך מצאו אצלך חשיש ומה זה בכלל עינינם ? N0

הצהרות סמים למיניהן

זה לא הדבר הכי טוב להתגאות בו אתה יודע. היה לי אקדח צעצוע בתיק כי הייתי צריכה אותו לעבודה בשיעור משחק.

צורת התבטאות.

לא התכוונתי שאמרת ``אני מתגאה שמצאו אצלי 5 גרם חשיש`` אלא אתה מודה בגאון שזה מה שמצאו אצלך במקומך לא הייתי הולכת ואומרת לאנשים כאלה דברים... מה עשו אצלך 5 גרם חשיש בכל מקרה?? (לא שקשה לי לנחש)

שמרתי לחבר ;-)

את סיפרת מה מצאו אצלך אני סיפרתי מה מצאו אצלי... זה לא שמצאו הרואין או משהו...

לונה

New member
אז

על כזה זבל אתה מתבזבז? לא שווים קצת יותר, החיים שלך? (אמרה המיסיונרית בקול פולני)

Panther

New member
אין ספק!

אין ספק שה``בדיקות`` בכניסה לקניונים ולחנויות לא משמעותיים בכלל. לפני איזה שבועיים שלושה ראיתי כתבה בעיתון על מישהו שרצה לבדוק את זה ונכנס עם שני צ`ימידאנים גדולים ופרסם אח``כ באיזה קניונים הוא הצליח להכנס ובאיזה עצרו אותו. ברוב הקניונים בקושי בדקו. באותה מידה זה היה יכול להיות הרבה יותר מאקדח - פצצה. אין מה לעשות, רק לא להסתובב הרבה בקניון.

נעל

New member
בוודאי

בתיק ה-10,000 כבר מאבדים את הסבלנות ונכנסים למצב חיפוף. ובכל זאת, חלק מהעניין עובד גם על פרצופים חשודים. איך שנעל זוכרת את מיכל היא בכלל לא מאיימת :) למה שיבדקו נערה ישראלית בת 15-16 בקפדנות? (כאילו שקשה להגניב משהו לתיק של אדם אחר; כמו כיוס רק לכיוון של ``הפקדה``) אם היו רואים נער בגיל הזה אולי היו בודקים יותר ביסודיות. זו בעיה רצינית, המאבטחים האלה, וגם אם היו כולם טובים עדיין היה אפשר להכניס מטענים ונשק לקניונים. תמיד אפשר, איכשהו, אם ממש רוצים. לכן קוראים לעירנות הציבור בכל מקום, ולכן הרבה אימהות מחזיקות את ילדים בבית עם רצועה. נעל, שהיום, באופן מאוד יוצא מן הכלל, הוסעה לבי``ס ע``י אמא מודאגת שחלמה חלום בלהות בלילה (נעל לא יודעת מה בדיוק) ;-)

אני? מאיימת??

האיום היחיד בי זה הבלוקים הנעולות לרגליי בגובה 12 ס``מ. לא איטונג לא קונה הא.

desert rose

New member
גלאי מתכות..

הואו אני אספר לכם משהו.. אולי אני לא מחדשת לכמה מכם, אבל אני יודעת בוודאות וזה מאחי וחברים שלו שהם עובדים כמאבטחים לפעמים, שגלאי המתכות בכלל לא דלוק. ולמה? כי אם הוא היה דלוק כל סיכת ביטחון וכל שקל היו מצלצלים ובן אדם היה מתעכב 10 דקות בכניסה לקניון. נכון... הם בודקים לפי המראה, רק חבל שבקורס המאבטחים לא לימדו אותם את המשפט : ``אל תסתכל בקנקן`` .. בכל אופן.. שמרו על עצמכם... peacem & love desert

e-shfiyut

New member
נו.... אז הגלאי מתכות

פועל מצויין.... אלא אם כן האקדח היה ממתכת.... וגם אני מניחה שאת לא נראית בדיוק כמו מחבל חמוש ומסוכן.... לא הבנתי גם מה אמרת על התומר הזה.... מי? ולמה אתם לא חברים יותר.... רק באונליין או בכלליות?? מה?? לא חשוב לירן

חתולית

New member
פיכס מקדונלדס

חוץ מהעובדה שאני צמחונית ואין לי כל צורך לאכול בשר, מקדונלדס הם חברה נוראית שצריכה ללכת לעזאזל. אני לא מוכנה לקנות שם גלידה. לא, לא כי זה לא כשר. כי הם חרא של חברה. כי הם הורסים את יערות הגשם והורגים בעלי חיים חפים מפשע. ימח שמם. נעל אחותם. קוס אם - אם - אמק.

למעלה