בום באגזוזים!

BOBI BIMBA 03

New member
בום באגזוזים!

וואי טוב אל תשאלו מה קרה לי היום.. מי שמכיר את איזור ראשון גבול חולון שם ליד נאפיס יודע שיש קיצור ידוע שעושים שעוברים דרך האיזור האחורי של נאפיס כדי להגיע לכביש הראשי שם.. עכשיו זה בדיוק מה שעשיתי רק העניין הוא שצריך ליסוע על המדרכה שם ואז לרדת לכביש והמדרכה הנמוכה היתה תפוסה ע"י מכונית חונה אז ירדתי במדרכה גבוהה!.. טעות ענקית.. א ז אני יורד לי לאט לאט לאט .. עם הקלאץ´ ככה .. חלק קדמי עבר בשלום.. עכשיו אני אומר לעצמי הנה הלכו האגזוזים! ואין דרך חזרה.. אז עשיתי את זה הכי חלש שאני יכול.. עד שהיה מזה בום!! שאנשים חשבו שהתפוצץ המנוע.. והכל בלאגן שם ואני בצורה האנכית לכביש כאילו אני חוסם נתיב ומכוניות מתחילות לבוא ואני נלחץ כי היה בום באגזוזים! אז ישר כמובן עצרתי בצד.. והכל בסדר איתם ..חוץ מזה שאחד מהם נראה לי שהתעקם טיפלה למעלה .. אבל לא ידעתי אם זה היה ככה או שעשיתי את זה היום אבל כיביתי את המנוע ושמעתי כל מיני קולות כאלה מוזרים קטנים כאלה.. שהמנוע מכובה! עכשיו אניל א יודע אם זה קשור .. אבל יכול להיות שהבום הגדול עשה משהו שלא נראה לעין!? אני פוחד .

ofir_y

New member
בום!

מה שאני חושב זה שהאגזוז שלך נדפק בטמבון פשוט... אני פשוט שומע את הרעש הזה יום יום בזכות רוני

ofir_y

New member
סתם פירקנו מנוע

ורוני החליט לסחוב את המנוע מהאגזוזים... אחד מהם נשאר לו ביד
אבל שטויות זה היה מצחיק אני עכשיו מחפש לקנות דוד חדש+אגזוזים, בני אמר לי שזה משהו כמו 350 ש"ח. מישהו יודע איפה ולמה? ואם אפשר להתקין את זה לבד?

BOBI BIMBA 03

New member
אחי אם תידע איפה קונים אז תודיע לי

האגזוזים שלי בקנטים.. כשמצא תעשה טובה תשאיר לי הודעה איפה קנית.. תודה. דרור.

EranR

New member
רכישת אגזוז.

קיט אגזוז מכיל כמה חלקים. 1. דוד (מסוגים שונים - עם שינויים בהתאם למנוע עליו מתקינים). 2. 2 "פייפים" Pipes/tips 3. קלמרות/חבקים (או איך שקוראים להם...) ניתן לרכוש את האגזוזים בת"א ב- 1. "א.ש. חלפים" (כמובן - הטלפון שלהם מסתובב פה הרבה...) 2. "לינקר יהודה חלקי חילוף" 5622510-03 אני ממליץ לבדוק טוב אצל יהודה, אני קניתי אגזוז לא מזמן בסכום נמוך במיוחד... פחות מ-300 ש"ח והייתי מאוד מאוד מרוצה. נא התייחסו ליהודה בצורה יפה, הוא איש מאוד עדין ונחמד שפעם ייבא המון חלקים והיום מעוניין למכור במחירים נוחים עד כמה שניתן. נ.ב - יש בידי זוג פייפים למכירה, בידקו כמה רוצים בחנות ונדבר. ערן.

למעלה