בוםםםםםםםם

בוםםםםםםםם

טראחחחחח תתעוררו מה קורה פה? פורום חמישים פלוס או בית אבות בחופשה? רק לי יש מה לומר? כי דווקא אין לי משהו ממש חשוב טוב אתם ישנים אז לילה דוב וחלונות פז

אמת

אבל לפחות התנהגתי למופת ולא שמתי אייקון של פצצה שפעם בימים השפויים היה יכול להיות תחליף הבום ובכלל היה מתפרש אחרת אולי צריך לעבור לבוווווווו

מתוקה שלי ואופו את עכשיו?../images/Emo1.gif

תגידי אפשר לג´יד לך מראש, יום לפני מזל טוב למומולדת? וגם לשלוח
ו-
ו-
על החשבון?
מ-Aני

ברכות ואיחולים טובים תמיד

ובימים כאלו אולי אפילו מוטב להקדים ולומר אז תודה על הברכות ועל האיחולים ועליך במיוחד שהפכת להיות חברה יקרה שלי ואיפה נפגשנו? אכן, פה

zahavashanny

New member
לפנטזיוש היקרה באדם ברכות בריאות|נש

הרבה הרבה הצלחה בעסקייך וכמובן הרבה הרבה אהבה כי זה הכי חשוב אחרי הבריאות כי כל השאר מסתדר מעצמו ועם השנים אלו הדברים שאנו נהנים ביותר הילדים גדלים עוזבים את הבית ואנחנו נשארים איתו ועם לא יודעים לשמר מתרחקים אחד מהשני והרי זה חבל אחרי כל כך הרבה שנים ביחד אז שיהיה רק טוב ושוב הרבה הרבה בריאות ואושר , את אישה מקסימה עם המון חוכמה נצלי זאת תמיד כי זו הדרך גם לאושר.
לחיים
מכל ה
ממני פה בנירובי הקרירה

maxima

New member
פנטזיה.........../images/Emo140.gif

אני מבינה שיש לך יומולדת אז מאחלת לך יומולדת שמח שפע אושר בריאות ואהבה.

תודה מקרב לכל המאחלים והמברכים

לחונה לאדמור לזהבוש למקסימה למי שמאחל לי בלב ולא כותב למי שאחל לי בפורום נוסטלגיה ולא כתב גם כאן כי כתב שם לכולכם אנשים תודה ושתהיה לכולנו שנה של שמחות בריאות ומימוש כל שאיפותינו מהקטנה ביותר עד הגדולה ביותר ושאחרי שנממש שתהיינה לנו חדשות

יומולדת נהדר לך../images/Emo65.gif

תמשיכ להעריף עלינו מכשרונך. אני נהנית לקרוא אותך ממני שמפה וגם משם ומעוד כמה שם...

e v e 10

New member
ויותר טוב מאוחר..מזל טוב

לפנטזיוש מזל טוב גם ממני ואני ברוח הקודש...... ונזכרתי בלילי שישי בבית הכנסת הקונסרבטיבי במנהטן בניו יורק שהלכתי להתפלל בו ( כי רק לפני יומיים חזרתי משם)ובעצם הרגשתי כמו בתוך קונצרט כי החזנית היתה למעשה זמרת אופרה מכוננת והתפילה היתה פשוט נפלאה ... לא בדיוק אוירת קדושה במובן האורטודוכסי כמובן... אז אאחל לך מזל טוב ושתהא השמחה הגילה והרינה דיצה וחדווה ,אהבה ואחוה, שלום ורעות כל ימי חייך עד 120 !

magy

New member
גמני , גמני, פה

ועם המרץ שיש לי היום, אני שואלת את עצמי, אם אין בלאי על מרץ במשך השנים. ולא התכוונתי למפלגה.........

למעלה