בוםבמלה 2002

• פותח הנושא thila
  • פורסם בתאריך

thila

New member
בוםבמלה 2002

רשמים: תמונה שצילמתי ולילה שהרגשתי. רציתי לכתוב לך שיר לרקוד את המילים, לנסוך אל תוך ליבך הסערה המתחוללת בי. רציתי לצבוע את הדף בכתמים אדומים של תשוקתי, להבתי. רציתי לספר לך על הרוח שפורעת בתוכי, הפנטזיה שבמוחי, התרגשותי ותאוותי. אך במקום זאת יצאו לי שילוב של מילים נאות, מהוססות, נזהרות, לא פורצות ולא נוגעות. אז מחקתי ונשארתי כאן רק אני וסערתי. ואתה שנגעת בי.

free y

New member
בומבמלה 2002 - הסערה

אין לי המילים, לכתוב כמוך אך... בומבמלה סערה לילה רוצה לצבוע את הדף בכתמים האדומים של תשוקתי, להבתי שניצתה ללילה לילה אחד שסופו ידוע מראש חוויה ראשונית של לילה אחד... ללא המשך מגע של נשמה בנשמה של חיוך ושל חיבוק של מילה ציפיה החלטתי הפעם, לצאת מהמילים הנאות, המהוססות, הנזהרות, שיותר מנוגעות, בעצם אינן נוגעות היינו שנינו בסערתנו הרוח פרעה באוהלי שטפה בגשם את האהבה טיהרה את התאווה את המגע את החיבוק, לגוף ולנשמה שטפה גם את רגשות האשם המלווים בדרך כלל ומה שנשאר זו הנאה צרופה שניים ההופכים לאחד en corps et en ames לילה חשיכה מפגש של גוף ונשמה

thila

New member
ואתה עוד אומר שאין לך את המילים..?

מקסים.

בוםבמלה 2002

פיספסתי.או אולי לא? תאמת? אני התאכזבתי מעט.בשנה שעברה לקחתי חלק בפסטיבל באופן פעיל (לפחות בתחילתו) כאחת מהעובדים בפסטיבל,פרשתי לאחר שהתחושה שקיבלתי שם (לפחות מצד האירגון) היתה של תאווה בלתי מרוסנת לחומר(כסף ותו לא). לקחו רעיון יפיפה ועשו ממנו מסחרה.אולי כשבאים לפסטיבל כמשתתפים התחושה אחרת ואני שמחה שחוויתן שם חוויות שכאלה.

מאמינה שזה שונה ../images/Emo121.gif

משיחה עם מתנדב שם, יש לי הרגשה שהמתנדבים מנוצלים שם....עובדים המון, וכל זה בעבור כניסה, שהיא זולה בסך הכל.... אם כי נראה לי גם שהאווירה בין המתנדבים נעימה שם במתחם שלהם. דרך המשקפיים של המשתתפים, המסחרה פחות נראית לעין, אבל המוני, כאחת שחיפשה את המדיטציות האקטיביות בעיקר, יודעת ומכירה מסגרות אחרות אנטימיות יותר, בטבע גם (במדבר למשל) שם זה ממוקד ורציני יותר לטעמי, אבל הבומבמלה, היתה התנסות בפני עצמה, במגוון האפשרויות שהציעה. הרבה...לא ישנתי, עברתי ממתחם למתחם, ממדיטציות, לריקודים, לבריכה בלילה, להופעות, לתיאטרון, לקנית ספרים בבסטה הנהדרת של הספרים, לשירים סביב המדורה במתחם השבטי, לציור מודלים, ובין לבין, קצת צ´אי, חובה, ומנוחה. צריך לקחת את מה שמתאים. המדיטציות,.... לעתים היה לי קשה להכנס, האנרגיות לא הספיקו.... אז לקחתי את זה בקצב שלי.

ואוו הזכרת לי ../images/Emo9.gif

הברכה בלילה אחחחחח איזה כיף,מקלחת וברכה חמה בלילה הקר ואח"כ לאוהל שהאוירה בו היתה חמה יותר מהברכה
מעגלי המתופפים שהכניסו אותי לטראנס והמדיטציה המדהימה שדוקא משום היותה המונית היתה מיוחדת - מדיטציה של אהבה. ברור לחלוטין שמהצד של המשתתפים הכל נראה אחרת... (אגב לא הייתי על תקן מתנדבת אלה על תקן עובדת ששלמה כניסה ועוד היתה צרכה לעבוד בתנאים מחפירים,לא פלא שפרשתי אחרי יום עבודה אחד שאחריו לקחתי את הטוב מהפסטיבל,רק שהזכרון הראשוני הוא האכזבה ).

למעלה